Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policajci se drogirali?

Zagrebačka policija o šokantnim izjavama dr. Sakomana: "Odmah smo poduzeli sve mjere"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zagrebačka policija reagirala je na tvrdnje da su policajci na intervenciji 31. prosinca 2022., konzumirali kokain.

Tri zagrebačka policajca stigla su na prošlu Staru godinu na intervenciju u stan nakon što su se susjedi žalili zbog glasne glazbe, a zatim je jedan od njih, navodno izvadio i ponudio kokain.

Tu verziju priču ispričao je psihijatar i stručnjak za liječenje ovisnosti Slavko Sakoman

Kako je kasnije pojasnio za DNEVNIK.hr, jedan policajac i jedna policajka su kokain i konzumirali. Treća osoba s intervencije drogu nije probala.

Osim tih tvrdnji, Sakoman je rekao kako je jedan od policajaca član obitelji visokog državnog dužnosnika. Prema njegovim riječima, upravo je taj policajac onaj koji je kokain odbio. 

Iz PU zagrebačke oglasili su se o slučaju. Kažu kako su upoznati s izjavama. 

Pročitajte i ovo Ilustracija U ŠIBENIKU Uhvaćeni s prstima u pekmezu: Zaustavila ih policija pa iz auta počeli bacati drogu

Pročitajte i ovo Pao diler u Varaždinu Ide iza rešetaka Pao diler u Varaždinu: Makedonac u autu imao više od 10 kila marihuane, automatsku pušku i revolver

"Naravno, u interesu je ove policijske uprave utvrditi ili demantirate iznijete navode. Stoga je Policijska uprava zagrebačka odmah poduzela sve mjere i radnje iz nadležnosti policije, a kako bi provjerila, odnosno potvrdila istinitost navoda koje je iznio dr. Sakoman. Također, u sklopu provjera svakako ćemo obaviti razgovor s dr. Sakomanom. O svemu utvrđenom ovisiti će daljnje mjere i radnje", naveli su. 

I sam Sakoman potvrdio nam je da su ga iz policije već zvali, kao i da sutra ide na razgovor u DORH. Iza svojih izjava stoji. Kaže kako mu je motiv bio da se u javnosti raspravlja o problemu ovisnosti o drogama. Državni vrh, kako kaže, upozorava na važnost provedbe Nacionalnog programa za prevenciju ovisnosti.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene