Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U ŠIBENIKU

Uhvaćeni s prstima u pekmezu: Zaustavila ih policija pa iz auta počeli bacati drogu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix
Policija je u petak zaustavila automobil u kojem su se nalazila tri muškarca koji su zaustavljanja su počeli iz auta bacati razne predmete. Policija je naknadno utvrdila da se radi o drogi.

Interventna policija je u petak tijekom redovitog postupanja u Šibeniku zaustavila automobil u kojem su se nalazila tri muškarca koja su odmah nakon zaustavljanja pokušala iz auta izbaciti razne predmete.

Pročitajte i ovo Mjesto avionske nesreće u Pokhari NADE JE SVE MANJE VIDEO Avion sa 72 osobe smrskao se na komadiće: Traje akcija spašavanja, poginulo je najmanje 68 osoba

Obzirom da su odbačeni predmeti nalikovali drogi. postupanje su preuzeli policijski službenici Odjela za droge te su kod osumnjičenika pronašli 47 tableta droge MDMA, tzv. ecstasy, 191 gram droge amfetamin, 1,9 grama droge marihuane i digitalnu vaga za precizno mjerenje.

Ilustracija Policija u Šibeniku zaplijenila drogu Foto: Policijska uprava šibensko-kninska

U Službi kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, osumnjičenici, 22-godišnjak i dvojica 29-godišnjaka, su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene