Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpora sindikatima

Zagrebačka HVIDR-a podržava sindikate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačke braniteljske udruge izrazile su danas priopćenjem potporu radničkim i sindikalnim zahtjevima i pozvale svoje članove da se u što većem broju pridruže sindikalnom prosvjedu 1. svibnja na središnjem zagrebačkom trgu i okupljanju u Maksimiru.

'Hrvatski branitelji su temelj radništva i članstva u sindikatima jer su svoja radna mjesta početkom rata zamijenili uniformama Hrvatske vojske i policije na prvoj crti bojišnice, a danas sa svojim obiteljima dijele sudbinu hrvatskog društva u cjelini, nezaposlenih i obespravljenih koji nemaju uvjeta za dostojanstven život. Borili su se za slobodnu, neovisnu, samostalnu državu koja svim građanima jamči pravo na rad i život dostojan čovjeka,' navodi se u priopćenju Zajednice udruga Hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata (HVIDR-a) grada Zagreba.

>> Neka imena iz registra branitelja već su izbrisana

Zagrebačka HVIDR-a, Zbor braniteljskih udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i druge braniteljske udruge podržavaju legitimne zahtjeve sindikata i pozivaju sve branitelje da se u što većem broju priključe najavljenom prosvjedu 1. svibnja na Trgu bana Jelačića i okupljanju u Maksimiru, kaže se u priopćenju koje je potpisao predsjednik zagrebačke HVIDR-e Mirko Ljubičić.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene