Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sunčano i ljepo vrijeme imat ćemo još samo danas. Od sutra će biti puno nestabilnije, ponegdje i s olujnim udarima juga.


Ukoliko ovih dana snimite nevrijeme na području vašeg grada pošaljite nam fotografije ili videa na moj.report@novatv.hr uz naznaku 'Nevrijeme'.

Uživajte još u današnjem sunčanom danu jer će ostatak tjedna biti manje toplo i prilično nestabilno. Već sutra će u kopnenom dijelu zemlje padati kiša, uglavnom slaba, ali će padati veći dio dana, a uz to će se i temperature spustiti za koji stupanj.

>> Prognoza vremena

Vrijeme u petak bit će promjenjivo, kroz dan će biti lijepih sunčanih razdoblja, ali poslijepodne i navečer i jakih, obilnih grmljavinskih pljuskova. Smirivanje vremena nas očekuje od subote, ali će i dalje biti dosta vjetrovito.

>> Iz zimskih jakni u kratke rukave!

Što se tiče Jadrana, bit će vrlo promjenjivo i nestabilno uz česte pljuskove, jako i olujno jugo, a lokalno je moguće i izraženo olujno nevrijeme. Naime, Jadranu se sa sjeverozapada približava dolina s frontalnim poremećajem zbog čega bi udari juga na mahove mogli iznositi i više od 100 km/h.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook