Vladimira Palfi potpredsjednica je stranke Živi zid. Međutim, s tom je strankom veže i privatna veza. Naime, s predsjednikom Živog zida Ivanom Viliborom Sinčićem je u braku te imaju dvoje djece.

Galerija


Vladimira Palfi rođena je na sjeveru Hrvatske, u Međimurju, u mjestu Belice, 21. studenog 1982. godine. Iako sama rijetko daje izjave za medije, njezino ime često se provlači u temama o Živom zidu.

Ivan Pernar (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Pernar objavio: "Nakon obraćanja Sinčića mislim da je moje vrijeme u Živom zidu završilo"

Na posljednjim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, 2016. godine, osvojila je mandat u Saboru, koji je prepustila stranačkom kolegi Branimiru Bunjcu. Kao razlog tome tada su se navodile njezine majčinske obveze. Palfi je, podsjetimo, majka dvoje male djece, koju je dobila u braku sa Sinčićem.

Branimir Bunjac održao konferenciju za medije (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) - 1 Bunjac o snimci svađe s Vuletićem: ''Urlali su na mene i psovali sve živo. Maltene su me prebili da potpišem ostavku''

Službeno je potpredsjednica stranke, a na svojoj stranici na Facebooku navodi da su njezine stranačke funkcije PR i marketing. No pojedini stranački kolege često u nju upiru prstom i tvrde da samovoljno upravlja strankom te da Sinčića ''mota oko malog prsta''.

Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) Sinčić ide u "čišćenje": "Bunjac i Pernar sve rade zbog novca, moći i koristoljublja

U kaosu političkog previranja u stranci brojne su optužbe pljuštale na njezin račun, naročito u posljednja dva dana, te je prozivana kao najodgovornija za trenutačno neizvjesno stanje u stranci.

Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Sinčić o žestokoj svađi u Živom zidu: "Bunjac u zadnje vrijeme pokazuje znakove agresije, pokazao je kakav doista jest"

Na počecima političke karijere, na izborima 2016. javno se predstavljala kao diplomirana inženjerka građevine, dodajući na izbornim listićima svojem imenu titulu dipl. ing.

Međutim, novinari nisu uspjeli pronaći dokaze o postojanju diplome. Ispostavilo se da ni na zagrebačkom ni na osječkom Građevinskom fakultetu nisu imali saznanja da je Vladimira Palfi dobila titulu diplomirane inženjerke, odnosno da nije stigla dalje od prve godine.

Ona o sebi na Facebooku piše sljedeće: "Znam biti i drska, ako treba... Ponekad bezobrazna. Sve po zasluzi... Ljubomorno čuvam ono što je moje, nikad ne gledam tuđe (moram da iskreno priznam da trenutno postoji iznimka u mom životu )... Ja sam i naivna, blesava... Ponekad i dosadna..."

Bunjac o snimci svađe s Vuletićem: ''Urlali su na mene i psovali sve živo. Maltene su me prebili da potpišem ostavku''