Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Biografija Vladimire Palfi

Žena koju optužuju da iz sjene upravlja Živim zidom

Vladimira Palfi (Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vladimira Palfi (Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Aktualno Galerija Vladimira Palfi (Foto: Patrik Macek/PIXSELL Vladimira Palfi (Foto: Patrik Macek/PIXSELL +0 Vladimira Palfi i Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL9 Galerija 1/2 >>
Vladimira Palfi potpredsjednica je stranke Živi zid. Međutim, s tom je strankom veže i privatna veza. Naime, s predsjednikom Živog zida Ivanom Viliborom Sinčićem je u braku te imaju dvoje djece.

Vladimira Palfi rođena je na sjeveru Hrvatske, u Međimurju, u mjestu Belice, 21. studenog 1982. godine. Iako sama rijetko daje izjave za medije, njezino ime često se provlači u temama o Živom zidu.

Pročitajte i ovo Ivan Pernar (Foto: Dnevnik.hr) Odbacio sve optužbe Ivan Pernar objavio: "Nakon obraćanja Sinčića mislim da je moje vrijeme u Živom zidu završilo"

Na posljednjim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, 2016. godine, osvojila je mandat u Saboru, koji je prepustila stranačkom kolegi Branimiru Bunjcu. Kao razlog tome tada su se navodile njezine majčinske obveze. Palfi je, podsjetimo, majka dvoje male djece, koju je dobila u braku sa Sinčićem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna otkrio pozadinu snimke Bunjac o snimci svađe s Vuletićem: ''Urlali su na mene i psovali sve živo. Maltene su me prebili da potpišem ostavku''

Službeno je potpredsjednica stranke, a na svojoj stranici na Facebooku navodi da su njezine stranačke funkcije PR i marketing. No pojedini stranački kolege često u nju upiru prstom i tvrde da samovoljno upravlja strankom te da Sinčića ''mota oko malog prsta''.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najavio unutarstranačke izbore Sinčić ide u "čišćenje": "Bunjac i Pernar sve rade zbog novca, moći i koristoljublja

U kaosu političkog previranja u stranci brojne su optužbe pljuštale na njezin račun, naročito u posljednja dva dana, te je prozivana kao najodgovornija za trenutačno neizvjesno stanje u stranci.

Pročitajte i ovo Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 totalni kaos Sinčić o žestokoj svađi u Živom zidu: "Bunjac u zadnje vrijeme pokazuje znakove agresije, pokazao je kakav doista jest"

Na počecima političke karijere, na izborima 2016. javno se predstavljala kao diplomirana inženjerka građevine, dodajući na izbornim listićima svojem imenu titulu dipl. ing.

Međutim, novinari nisu uspjeli pronaći dokaze o postojanju diplome. Ispostavilo se da ni na zagrebačkom ni na osječkom Građevinskom fakultetu nisu imali saznanja da je Vladimira Palfi dobila titulu diplomirane inženjerke, odnosno da nije stigla dalje od prve godine.

Ona o sebi na Facebooku piše sljedeće: "Znam biti i drska, ako treba... Ponekad bezobrazna. Sve po zasluzi... Ljubomorno čuvam ono što je moje, nikad ne gledam tuđe (moram da iskreno priznam da trenutno postoji iznimka u mom životu )... Ja sam i naivna, blesava... Ponekad i dosadna..."

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene