Ivan Pernar (Foto: Dnevnik.hr)
Ivan Pernar (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Iako je ranije u srijedu najavio mogućnost da dođe do dogovora s vodstvom u stranci, Ivan Pernar ubrzo se ponovno oglasio, i to nakon Sinčićeve izjave za medije.


Pernarovu objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti:

Vezani članci Ivan Pernar (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Pernar ostaje uz Bunjca i poručuje: "Moja odluka je konačna" Branimir Bunjac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Branimir Bunjac: ''Živi zid je privatno vlasništvo jedne osobe, a to je Vladimira Palfi, koja odlučuje o svemu, neograničeno i sama''

"Dragi prijatelji, nakon današnjeg javnog obraćanja Sinčića mislim da je moje vrijeme u Živom zidu završilo.

Nadam se da ćete nakon njega otvoriti oči i shvatiti kakav je karakter ljudi koji su me likvidirali iz stranke koju sam osnovao, pod optužbom da sam pohlepan za novac, častohlepan, osvetoljubiv i onaj koji prijeti i ucjenjuje.

Želim da znate da su te optužbe lažne i da nisam kriv za ono što mi predbacuju."

Prije negoli je obznanio svoju najnoviju odluku o napuštanju stranke, Pernar je na svojem profilu na Facebooku komentirao i brisanje obraćanja šefa Živog zida Ivana Vilibora Sinčića sa Facebook stranice te stranke.

"Što mislite zašto su obrisali live odmah nakon objave, je li moguće da im je bilo lakše obrisat objavu nego vaše komentare?" poručio je Pernar.

U srijedu prijepodne Pernar je u izjavi novinarima u saborskim hodnicima poručio da još uvijek vjeruje u mogućnost dogovora unutar stranke, no rekao je da će i definitivno napustiti stranku ako iz nje bude izbačen njegov kolega Branimir Bunjac. Ipak, s obzirom na to da se u međuvremenu preko Facebooka javnosti obratio i sam Ivan Vilibor Sinčić, koji je Pernara i Bunjca optužio sa pohlepu i častohleplje, promijenio je odluku i objavio da je njegovo vrijeme u Živom zidu završilo.