Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Ako ode Bunjac, odlazim i ja''

Pernar opleo po Palfi: ''Ona se nekad ponaša kao Plenković - mogu sve što hoću. E pa ja joj sad kažem – ne možeš sve što hoćeš''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar snimio je vidio s porukom o trenutačnom stanju u Živom zidu.

Pernar je video s porukom u trajanju gotovo deset minuta objavio na Facebooku. U njemu je prozvao Vladimiru Palfi, suprugu predsjednika Živog zida Ivana Vilibora Sinčića, kao odgovornu za trenutačno stanje u Živom zidu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna otkrio pozadinu snimke Bunjac o snimci svađe s Vuletićem: ''Urlali su na mene i psovali sve živo. Maltene su me prebili da potpišem ostavku'' Slika nije dostupna RASPADA LI SE ŽIVI ZID? Branimir Bunjac: ''Živi zid je privatno vlasništvo jedne osobe, a to je Vladimira Palfi, koja odlučuje o svemu, neograničeno i sama''

''Došlo je do toga da je Vladimira Palfi odlučila uzeti saborski mandat Branimiru Bunjcu, našem saborskom zastupniku. Ne slažem se s tim činom, jer smatram da je Branimir Bunjac dobar zastupnik i ne slažem se s načinom na koji se s njim sada postupa. Međutim, moje mišljenje više nije bitno i presudno. Želja mi je bila da nastavim biti u Saboru s kolegom Bunjcom i da kolega Sinčić bude u Europskom parlamentu'', kaže Pernar u videu.

Izbacivanje Bunjca nazvao je ''čistkom'', a o tome kaže, odlučuje Vladimira Palfi. Ako ona to odluči, Pernar nagovještava odlazak iz Živog zida.

''Ali ako Palfi izbaci Bunjca iz Sabora neću moći nastaviti svoju političku budućnost u Živom zidu'', istaknuo je Sinčić.

Pozvao je članstvo da nagovori Palfi da ne izbacuje Bunjca iz Živog zida. ''Vi morate izvršiti pritisak na Vladimiru Palfi da se Branimir Bunjac politički ne likvidira'', poručuje članstvu.

''Ona se nekad ponaša kao Plenković - mogu sve što hoću. E pa ja joj sad kažem – ne možeš sve što hoćeš, ne možeš kolegu Bunjca maknuti iz Sabora. Ako to učiniš, ja ću osnovati svoju stranku i boriti se u Saboru'', kaže.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene