Ivan Pernar (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
Ivan Pernar (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar snimio je vidio s porukom o trenutačnom stanju u Živom zidu.


Pernar je video s porukom u trajanju gotovo deset minuta objavio na Facebooku. U njemu je prozvao Vladimiru Palfi, suprugu predsjednika Živog zida Ivana Vilibora Sinčića, kao odgovornu za trenutačno stanje u Živom zidu.

Vezani članci Ivan Pernar (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Pernar objavio: "Nakon obraćanja Sinčića mislim da je moje vrijeme u Živom zidu završilo" Arhiva, Branimir Bunjac i Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Sinčić suspendirao Branimira Bunjca pa objavio: "Ja idem u Europski parlament"

''Došlo je do toga da je Vladimira Palfi odlučila uzeti saborski mandat Branimiru Bunjcu, našem saborskom zastupniku. Ne slažem se s tim činom, jer smatram da je Branimir Bunjac dobar zastupnik i ne slažem se s načinom na koji se s njim sada postupa. Međutim, moje mišljenje više nije bitno i presudno. Želja mi je bila da nastavim biti u Saboru s kolegom Bunjcom i da kolega Sinčić bude u Europskom parlamentu'', kaže Pernar u videu.

Izbacivanje Bunjca nazvao je ''čistkom'', a o tome kaže, odlučuje Vladimira Palfi. Ako ona to odluči, Pernar nagovještava odlazak iz Živog zida.

''Ali ako Palfi izbaci Bunjca iz Sabora neću moći nastaviti svoju političku budućnost u Živom zidu'', istaknuo je Sinčić.

Pozvao je članstvo da nagovori Palfi da ne izbacuje Bunjca iz Živog zida. ''Vi morate izvršiti pritisak na Vladimiru Palfi da se Branimir Bunjac politički ne likvidira'', poručuje članstvu.

''Ona se nekad ponaša kao Plenković - mogu sve što hoću. E pa ja joj sad kažem – ne možeš sve što hoćeš, ne možeš kolegu Bunjca maknuti iz Sabora. Ako to učiniš, ja ću osnovati svoju stranku i boriti se u Saboru'', kaže.