Paralelno s presicom Branimira Bunjca, presicu, ali putem javljanja uživo na Facebooku održao je i Živi zid, točnije njihov šef Ivan Vilibor Sinčić. Poručio je da ide u čišćenje situacije i unutarstranačke izbore.

Galerija


"S obzirom na novonastalu situaciju u kojoj su dvojica mojih najbližih suradnika, gospodin Branimir Bunjac i Ivan Pernar napravili to što su napravili, i to ne zbog politika, programa i borbe za naše građane, nego bojim se zbog novca, moći, koristoljublja, častohleplja, nemam druge opcije nego ići u raščišćavanje situacije", poručio je Ivan Vilibor Sinčić u obraćanju uživo putem Facebook stranice Živog zida.

Vezani članci Ivan Pernar (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Pernar objavio: "Nakon obraćanja Sinčića mislim da je moje vrijeme u Živom zidu završilo" Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Sinčić o žestokoj svađi u Živom zidu: "Bunjac u zadnje vrijeme pokazuje znakove agresije, pokazao je kakav doista jest"

"Ne želim da me se niti u kojem kontekstu ne spominje u smislu uhljebništva, jer odrekao sam se svih privilegija. Nisam uzeo novac za stan koji je Sabor davao, novac za režije koji je Sabor davao, za život i prijevoz. Mogao sam dobiti i povlašteni kredit, ali nisam ga uzeo vweć sam uzeo tržišni. Dakle, odrekao sam se 200.000 kuna privilegija i to su principi kojih želim da se apsolutno svi drže. Međutim bojim se da moji kolege nisu principijelni", pojasnio je Sinčić.

"Kolege pored mene su mjesecima trpile teror, ucjenjivanja i prijetnje od strane dvojice navedenih kolega. Htio bih najaviti u slijedeća tri mjeseca da će doći do unutarstranačkih izbora u Živom zidu pa neka stranka odluči u kojem smijeru želi ići. Hoće li Živi zid biti stranka ucjenjivača, uhljeba, materijalista, klimavaca i oportunista, protiv čega se borim ili će biti čista i zdrava, onakva za kakvu se od početka zalažem", naglasio je šef Živog zida.

"Stojim u zaštiti svojih ljudi. To je put na kojem ćemo ustrajati i kojim ćemo ići", poručio je na kraju Sinčić.

Živi zid je nakon održanog prijenosa uživo na svojoj Facebook stranici, isti prijenos i izbrisao sa svojih stranica.