Današnjom 264. sjednicom, Vlada je zaključila svoj posao u ovom mandatu, a premijer Zoran Milanović poručio kako su 'spremni za još jedan mandat'.


Vlada Republike Hrvatske, predvođena šefom SDP-a, Zoranom Milanovićem, u četvrtak je održala posljednju sjednicu prije predstojećih parlamentarnih izbora.

Vezani članci Aleksandar Vučić Vučić o non paperu: "Kad Srbi trebaju nešto dobiti, ispada kao da tuku po svemu i rasturaju sve'' Glasovanje, ilustracija Vlada danas raspisuje lokalne izbore: Novu vlast biramo u čak 576 gradova, općina i županija

264. sjednicom, Vlada je zaključila svoj posao u ovom mandatu, a premijer Zoran Milanović poručio kako su 'spremni za još jedan mandat'.

Milanović ministrima: 'Radili ste dobro, ja jedva dobro i to je dovoljno za novi mandat'

Hoće li im se ostvariti ta želja, odlučit će građani na parlamentarnim izborima, pa time i jesu li ministri vlade Zorana Milanovića ostavili traga u hrvatskoj politici.

Politika je zasigurno ostavila traga na njima što je vidljivo pri usporedbi fotografija ministara snimljenih prije četiri godine i danas. Neki nisu u Vladi baš sve četiri godine, pa su možda i 'bolje prošli'.

Pogledajte fotogaleriju i vidite tko se posljednjih godina naradio, a tko je od političke fotelje 'profitirao'. Ili možda baš i ne.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook