Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlada RH

NEKAD I SAD Tko se posljednjih godina naradio, a tko je od političke fotelje 'profitirao'?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Današnjom 264. sjednicom, Vlada je zaključila svoj posao u ovom mandatu, a premijer Zoran Milanović poručio kako su 'spremni za još jedan mandat'.

Vlada Republike Hrvatske, predvođena šefom SDP-a, Zoranom Milanovićem, u četvrtak je održala posljednju sjednicu prije predstojećih parlamentarnih izbora.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković "Druži se s kriminalcima" Vlada o Milanovićevim izjavama: "Novi pisani uradak patološkog lažljivca demonstrira obrazac ponašanja iskompleksiranog luzera" Andrej Plenković Reakcija na predsjednika "To je protuustavni napad": Vlada odgovorila Milanoviću, tvrde da Plenković nije mogao tražiti provjeru Turudića

264. sjednicom, Vlada je zaključila svoj posao u ovom mandatu, a premijer Zoran Milanović poručio kako su 'spremni za još jedan mandat'.

Milanović ministrima: 'Radili ste dobro, ja jedva dobro i to je dovoljno za novi mandat'

Hoće li im se ostvariti ta želja, odlučit će građani na parlamentarnim izborima, pa time i jesu li ministri vlade Zorana Milanovića ostavili traga u hrvatskoj politici.

Politika je zasigurno ostavila traga na njima što je vidljivo pri usporedbi fotografija ministara snimljenih prije četiri godine i danas. Neki nisu u Vladi baš sve četiri godine, pa su možda i 'bolje prošli'.

Pogledajte fotogaleriju i vidite tko se posljednjih godina naradio, a tko je od političke fotelje 'profitirao'. Ili možda baš i ne.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene