Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U ime Vlade

Vlada odlučila: Ministar Vrdoljak zastupat će Hrvatsku na Glavnoj skupštini INA-e

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada je dala ovlasti ministru Ivanu Vrdoljaku da u njeno ime i za račun Republike Hrvatske sudjeluje u radu Glavne skupštine INA-e

Hrvatska Vlada je na telefonskoj sjednici u utorak, 17. lipnja, donijela zaključak kojim ovlašćuje ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka da zastupa Republiku Hrvatsku na redovnoj Glavnoj skupštini društva INA – Industrija nafte d.d. koja će se održati 24. lipnja.

Pročitajte i ovo Provjereno: Šljunak - 7 Krađa trajala mjesecima Neki su odvozili po malo, neki utovarivali bagerima... sve dok nije nestalo dvije trećine brda: "To je sve na otvorenom" Radovi na odmorištu Zagreb - 2 Radovi na A3 VIDEO/FOTO Ogromno gradilište kraj Zagreba: Novi kompleks niče na mjestu poznatog odmorišta, doznajemo što će se sve izgraditi

Vrdoljak MOL-u: Tko ne poštuje Hrvatsku ne može joj biti strateški partner

Time je Vlada dala ovlasti ministru Vrdoljaku da u njeno ime i za račun Republike Hrvatske sudjeluje u radu Glavne skupštine INA-e i da glasa o svim odlukama koje se na njoj donose, na temelju dionica kojih je Republika Hrvatska imatelj.

Zaključak vrijedi i za sjednicu Glavne skupštine u rezervnom terminu, ukoliko se zakazana za 24. lipnja ne bi održala. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene