Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neki već preuzeli ključeve

Više od 200 zainteresiranih za besplatne stanove labinskog investitora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon priloga u Dnevniku Nove TV o labinskom investitoru koji besplatno daje stanove na korištenje, Željku Duiću javilo se 200-tinjak zainteresiranih građana.

Samohrana majka dvoje djece koju je na rub egzistencije doveo kredit u švicarcima došla je na ljetovanje iz Čakovca nakon što je na internetu pročitala o besplatnim stanovima.

Pročitajte i ovo Krafi - 4 Autohtono i domaće Znate li što su krafi? U ostatku Hrvatske se roštilja, ali u Labinu postoji malo drugačija prvomajska tradicija Slika nije dostupna kanaderi u akciji Ponovno gori na jugu Istre blizu popularnog turističkog odredišta

'Zvala sam brata koji poznaje prijatelje u Labinu može li doći do broja telefona od gospodina i došla sam u kontakt s njim. On je rekao da nema problema i da ako imam prijevoz, jer sam iz Međimurja, da neka dođem danas. I eto, tu sam', ispričala je Vanja Škoda.

Bez obzira na problem s protjecanjem vode koji poduzetnik Željko Duić već godinama bezuspješno pokušava riješiti zainteresiranih za stanove je mnogo.

'Ispod 200 nije. I da se odmah ispričam ljudima koji su zvali, jer nekad nisam mogao odgovoriti na telefon koliko je poziva bilo kazao je Duić te naglasio da ne želi da ga se krivo shvati. 'Ne radim ovo iz dobročinstva nego iz očaja, iz bjesa na strukture ove države'.

Neki su tako odlučili uštedjeti na stanarini, a neki će svoj stan koristiti samo povremeno.

'Gledao sam Dnevnik Nove TV kad je bio prvi prilog. Željka znam od ranije, dolje u Rapcu radim, i rekoh - šali se. Rekao sam mu: 'Daj mi jedan stan', i on je rekao: 'Evo ti ključevi', ispričao je Antun Rucić.

S obzirom na to da g. Duić već četiri godine ne uspjeva riješiti problem s vodom, možda ovim nesvakidašnjim potezom uspije zainteresirati nadležne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene