Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVAKA ČAST

VIDEO Pogledajte kako se vozilo hitne pomoći probija kroz gužvu na autocesti

Hitni koridor
Hitni koridor Foto: Screenschot/Facebook/Hitna uživo 194
Na društvenim mrežama objavljena je snimka kolone vozila koja se izmiče u zaustavnu traku kako bi bio osiguran hitni koridor.

Na društvenim je mrežama osvanula snimka koja vraća vjeru u ljude, vozače i zdrav razum. Naime, na autoputu u blizini Šibenika vozači su se u nepreglednoj koloni pomicali u zaustavnu traku, a sve kako bi osigurali hitni koridor za vozilo Hitne medicinske pomoći koje je u tom trenutku imalo intervenciju zbog prometne nesreće.

"Hitni koridor, izlazak tima T1 na prometnu nezgodu, hitna pomoć Šibenik, autoput", stoji uz objavu snimke na Facebook stranici Hitna uživo 194.

Pročitajte i ovo Izgorio automobil na A1 objavili snimku intervencije na a1 Zagrebački vatrogasci imaju važnu poruku za vozače: "Ovakvo ponašanje ugrožava sigurnost i predstavlja problem svim hitnim službama"

Pročitajte i ovo Ilustracija Budite na oprezu Idete li na cestu, neke stvari morate znati: Pogledajte što se sve od danas mijenja u prometu

Dodajmo kako objava dolazi u trenutku kada je na snagu stupio novi Zakon o sigurnosti prometa na cestama, a kojim je jasno definiran koridor za prolazak hitnih službi na prometnicama s više od dvije prometne trake.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene