Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA PRESICI O INI

VIDEO Plenković: "Bijesan sam. Toliko sam da ne kažem čega pojeo u ovih šest godina, a mahom tuđih"

Nakon redovne sjednice užeg kabineta Vlade, premijer Andrej Plenković održao je konferenciju za medije. Među ostalim, novinari su ga upitali osjeća li se odgovornim za pljačku Ine.

Plenković je, među ostalim poručio kako će zatražiti odgovornost svih članova Uprave, i hrvatskih i mađarskih. Upitan je o tome osjeća li osobnu odgovornost zbog toga što je predložio Barbaru Dorić, Dalića i Markotića u Upravu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postavlja pitanje odgovornosti Milanović napokon o aferi koja trese zemlju: "Model organizirane pljačke. Nestvarno zvuče Vladina objašnjenja"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lako tako Pet stanova, plaća 20.000 kuna, dvije garaže, vozi se Passat: Imovinska kartica razotkriva sav luksuz jedne od osumnjičenih u pljački Ine

"Ne. Nismo ih predložili zato da neko krade. U situaciji kad se ovakvo nešto dogodi, onda moramo vidjeti da li su oni koji su u Upravi imenovani od strane Vlade, reagirali", istaknuo je Plenković.

"Ako ne odgovorno, osjećate li se prevareno", upitao je novinar Plenkovića. 

"Osjećam se bijesan. Ja sam toliko, da ne kažem čega pojeo u ovih šest godina, a mahom tuđih. Toga mi je do ovdje. Ako hoćete da do kraja budemo iskreni", odgovorio je Plenković.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene