Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lako tako

Pet stanova, plaća 20.000 kuna, dvije garaže, vozi se Passat: Imovinska kartica razotkriva sav luksuz jedne od osumnjičenih u pljački Ine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U imovinskoj kartici Marije Ratkić piše da je članica HDZ-a, nema djece i nije udana.

Jedna od osumnjičenih za najveću pljačku u Hrvatskoj je i HDZ-ovka Marija Ratkić.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Rasprodaja plina Butković: "Premijer se činio iznenađen kada je doznao za problem u HEP-u" Marko Biočina, novinar Nove TV Prebacivanje odgovornosti Reporter Dnevnika Nove TV o HEP-u i novoj aferi s plinom: "Taj je scenarij apsurdan i nevjerojatan"

Ratkić istražni zatvor nije određen zbog utjecaja na svjedoke, nego samo zbog opasnosti od ponavljanja djela. Dala ostavku na svoju dužnost, pa bi, čim se ta ostavka provede u sudskom registru, Marija Ratkić mogla napustiti Remetinec te se u nastavku postupka braniti sa slobode.

U njezinoj imovinskoj kartici piše da je članica HDZ-a, nema djece i nije udana.

Diplomirana inženjerka naftnog rudarstva, a na mjesto predsjednice Uprave Plinare istočne Slavonije došla je 1999. godine. Mjesečna plaća joj iznosi 20.822 kune.

Pet stanova

U njezinoj imovinskoj kartici stoji da ima više nekretnina - pet stanova. No, vlasnica je dva stana. U Vinkovcima ima stan od 58 kvadrata, čija je vrijednost procijenjena na 400 tisuća kuna. Kupila ga je pozajmicom. Drugi stan je u Zagrebu, ima 64 kvadrata, vrijedi 960.000 kuna te je kupljen kreditom.

Ratkić je i suvlasnica tri stana u Zagrebu: jednog od 36 kvadrata vrijednog 525.000 kuna, zatim stana od 62 kvadrata čija se vrijednost procjenjuje na više od milijun kuna, a treći stan je veličine 70 kvadrata i vrijedan 1,1 milijun kuna.

Što se tiče pokretne imovine, vozi VW Passat iz 2016. godine vrijedan 120.000 kuna, a posjeduje i dvije garaže.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene