Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najezda krvopija

VIDEO Ekipa Dnevnika Nove TV u zraku tijekom borbe s komarcima: "Imamo spremna dva zrakoplova"

U Osijeku traje borba protiv komaraca i to zamagljivanjem s tla i iz zraka, što je u ovim trenucima jedini mogući način. Zbog visokih vodostaja i ishodovanja dozvola, larvicidni tretmani nisu mogući, a ove godine sezona komaraca krenula je jako i komarci su u velikom broju.

U avionu Antonov 2 koji zamagljuje grad Osijek zbog borbe protiv komaraca bio je i reporter Dnevnika Nove TV Tin Kovačić.

"To je poljoprivredni avion koji im je u ovom trenutku jedini mogući način spašavanja Osijeka i prigradskih naselja od komaraca. Na ono larvicidno tretiranje se ili zakasnilo ili se nisu dobile dozvole", pojasnio je Kovačić.

Miroslav Vlašić Tin Kovačić (Foto: DNEVNIK.hr)

  Pročitajte i ovo Najezda komaraca, Bijelo Brdo kod Osijeka invazija je počela VIDEO Prizor kao iz horor-filmova! Pogledajte najezdu krvopija u Slavoniji: "Imam 60 godina i ne pamtim ovakvo nešto, a znamo da najgore tek slijedi"

S njim je u avionu bio pilot Miroslav Vlašić. "Imamo spremna dva zrakoplova i nadamo se da ćemo ispuniti očekivanja", rekao je Vlašić koji se tim poslom, kaže, bavi više od 40 godina. 

Kako je izgledao let iznad Osijeka, pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene