Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Pregradi i Humu na Sutli

Velika šteta od nevremena: "Voda se dizala meni do razine prsa. Više nisam mogla iz kuće"

Aktualno Galerija Lucija Poslončec, Kostel Lucija Poslončec, Kostel Foto: DNEVNIK.hr Robi Martinko, Pregrada Robi Martinko, Pregrada Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Pregradi - 3 Nevrijeme u Pregradi - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Pregradi - 4 Nevrijeme u Pregradi - 4 Foto: DNEVNIK.hr +1 Nevrijeme u Pregradi - 2 Galerija 1/6 >>
Nezapamćeno nevrijeme praćeno obilnim oborinama izazvalo je velike probleme i štetu na području grada Pregrade te općine Hum na Sutli. Detalje donosi reporterka Dnevnika Nove TV Dina Ćevid.

O silini vode svjedoče i snimke - jedan osobni automobil voda je odnijela u obližnji potok. Zbog izlijevanja iz korita duž lokalne ceste stvorili su se odroni i mulj pa je promet bio privremeno zaustavljen. Financijska šteta je golema, zbrajat će se danima, a sanacija nakon cijele noći traje i cijeli dan.

"Voda se dizala meni do razine prsa, ja više nisam mogla u jednom trenutku iz kuće jer nam je sve poplavilo - stambeni prostor, donji dio", kazala je Nina Humski iz Huma na Sutli.

"U roku od sat vremena apsolutno cijelo dvorište je bilo pod vodom, spašavali smo životinje, aute, imovine. Šteta je ogromna", kazao je Robi Martinko iz Pregrade.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uznemirujuće prijetnje Očajnički vapaj dviju djevojaka u strahu: ''Nitko nas ne štiti od nasilnika. Ne želimo biti nova Nizama"

"Noćas smo bili budni od pola dva do pola šest, sanirali smo vodu iz vrtića, u apartmanu i s garaže gdje nažalost nismo mogli pa smo zvali vatrogasce koji su nam pomogli u saniranju", rekla je Lucija Poslončec iz Kostela.

Još detalja pogledajte u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Dine Ćevid.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Aktualno Nestalog popularnog voditelja snimile su nadzorne kamere: Pojavila se i jedna teorija Potraga za voditeljem Potraga za voditeljem Foto: Reuters Michael Mosley Michael Mosley Foto: Fenris Oswin via Guliver Michael Mosley Michael Mosley Foto: Maureen McLean via Guliver +0 Michael Mosley Svijet Nestalog popularnog voditelja snimile su nadzorne kamere: Pojavila se i jedna teorija 1/4 >>
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene