Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujuće prijetnje

Očajnički vapaj dviju djevojaka u strahu: ''Nitko nas ne štiti od nasilnika. Ne želimo biti nova Nizama"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Dvije devojke iz Mostara i Visokog u BiH, najbolje prijateljice, Anja i Ajša strahuju za svoje živote i sigurnost zbog prijetnji smrću koje dobivaju od 51-godišnjeg muškarca, a ne osjećaju da ih institucije štite.

Anja Bevanda (1995) i Ajša Ramić (1993) javile su se medijima jer strahuju za svoj život. "Ne želimo biti nova Nizama Hećimović niti Amela Kahrimanović!", poručile su.

Prijetnje smrću i nasiljem, upozorile su, dobivaju od Ajšina bivšeg partnera koji ju je već ranije premlatio pa i danas ima problema s vilicom zbog teških ozljeda koje joj je zadao. Djevojke su prijetnje prijavile policiji. 51-godišnjak je priveden, ali djevojke kažu da je ubrzo pušten iz pritvora nakon čega je nastavio prijetiti. S obzirom na to da se, kako tvrde, radi o čovjeku za kojeg kažu da je već poznat po teškim kriminalnim djelima, apeliraju na javnost i medije kako ne bi završile tragično.

Djevojke su poslale i presliku gnjusnih prijetnji koje im šalje u porukama i nadaju se da će institucije napokon reagirati i zaštititi ih kako ne bi završile poput žena koje su također prijavljivale nasilnike, no nitko ih niije zaštitio te su na kraju tragično skončale upravo onako kako su im i prijetili. Sadržaj prijetnji je uznemirujuć. 

Ilustracija Prijetnje djevojkama iz BiH-a Foto: Privatni album

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene