Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAGRADA ZLATNI STUDIO

Nova TV ima čak osam nominacija za prestižnu nagradu u šest kategorija: "Još veća nam je čast kada je to izbor vrhunskih profesionalaca"

Aktualno Galerija Novoj TV osam nominacija za Zlatni studio - 1 Novoj TV osam nominacija za Zlatni studio - 1 Foto: DNEVNIK.hr Novoj TV osam nominacija za Zlatni studio - 2 Novoj TV osam nominacija za Zlatni studio - 2 Foto: DNEVNIK.hr Novoj TV osam nominacija za Zlatni studio - 3 Novoj TV osam nominacija za Zlatni studio - 3 Foto: DNEVNIK.hr Novoj TV osam nominacija za Zlatni studio - 4 Novoj TV osam nominacija za Zlatni studio - 4 Foto: DNEVNIK.hr +3 Novoj TV osam nominacija za Zlatni studio - 5 Galerija 1/8 >>
Nove TV i ove je godine dala sve od sebe kako bi svojim gledateljima pružila najbolji televizijski program. Zbog toga za medijsku nagradu "Zlatni studio" ima čak osam nominacija u šest kategorija.

Nova TV, najgledanija televizija u zemlji, bori se za medijsku nagradu ''Zlatni Studio'' i to u čak šest kategorija s osam nominacija.

Dnevnik Nove TV svaki dan puštate u svoje domove, uz njegovu pomoć se informirate, a očito je da je ekipa Dnevnika dobro nastavila u novom terminu i novom ruhu budući da je nominiran za TV emisiju godine.

"Još veća nam je čast kada je to izborom vrhunskih profesionalaca koji su cijenjeni u našem televizijskom poslu. Hvala im na povjerenju i nadam se da ćemo ga osvojiti i na ovom glasovanju", rekla je Ksenija Kardum, urednica informativnog programa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZNAD SVIH - HRVATSKA VIDEO Potpuno ludilo: Vatrogasci i HGSS-ovci u svom stilu podržali Vatrene

Pročitajte i ovo Slavlje premijera i predsjednika REAKCIJE NAKON POBJEDE Čestitke stižu sa svih strana, Plenković slavio u Španjolskoj, a Milanović u Čileu. "Kakva utakmica, koja obrana. I na kraju spektakl"

Za TV novinara godine konkurira Hrvoje Krešić, jedno od najjačih lica informativnog programa.

"Trudim se biti iskren i ozbiljan, nekad možda preozbiljan. ali naprosto radim svoj posao. Valjda nešto radim dobro", rekao je.

Emisije koje gledateljima donose osmijeh na lice

Supertalent i Ples sa zvijezdama gledatelje su ponovno prikovali uz male ekrane pa njihova nominacija nikog nije začudila, kao ni ona za najboljeg voditelja Igora Mešina.

"Mislim da Hrvati vole takve formate, takve showove. Još ako su kandidati dobri i ako voditelji rade dobar posao i ako je žiri duhovit pametan i spretan, onda je uspjeh zajamčen", rekao je Mešin.

Uz ekrane su i kad su u pitanju kulinarske zgode u MasterChefu, ali i kada se pomiču granice u Survivoru. Obje emisije stoga su u borbi za "Zlatni Studio".

"Naš neki osnovni cilj je zabaviti gledatelje, izmamiti im osmijeh na lice u ova teška vremena. Drago nam je što je to prepoznato i od strane gledatelj i od strane žirija", rekla je Sanja Tucman, direktorica produkcije Nove TV.

Pročitajte i ovo Schengen - 1 NEPRIJATELJSKO STAJALIŠTE Rumunjska bijesna zbog austrijskog veta na Schengen: Pozvali veleposlanika na konzultacije

Pročitajte i ovo Zoran Milanović U POSJETU ČILEU Milanović: "Ovo je zemlja u kojoj su Hrvati ostvarili nevjerojatne uspjehe. To je filmski materijal"

Uspjeh ostvaruje i serija Kumovi, koja je nominirana za najbolju TV seriju. Glumci kažu da je to zato što se s njom može svaki čovjek poistovjetiti.

"Ljudi su prepoznali sebe, svoje susjede, svoje probleme, svoje situacije i to ih drži uz ekrane", rekao je glumac Milan Štrljić.

Finalisti nagrade bit će objavljeni na Sveta tri kralja. Novoj TV svakodnevno dajete povjerenje, a sada svojim glasom možete nagraditi i njezin trud.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene