Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVI TERMIN

VIDEO Pogledajte kako se gradio najmoderniji studio u zemlji: Novo ruho Dnevnika Nove TV

Aktualno Galerija Izgradnja novog studija - 4 Izgradnja novog studija - 4 Foto: DNEVNIK.hr Izgradnja novog studija - 5 Izgradnja novog studija - 5 Foto: DNEVNIK.hr Izgradnja novog studija - 3 Izgradnja novog studija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Izgradnja novog studija - 1 Izgradnja novog studija - 1 Foto: DNEVNIK.hr +5 Izgradnja novog studija - 2 Galerija 1/10 >>
Dnevnik Nove TV večeras je započeo s emitiranjem u novom terminu iz potpuno novog televizijskog studija - najmodernijeg u zemlji.

Dnevnik Nove TV od večeras gledate u potpuno novom ruhu i u novom terminu - u 19 sati, a možete vidjeti i kako se gradio najmoderniji televizijski studio u zemlji.

Pročitajte i ovo Dnevnik Nove TV ne propustite Novo vrijeme, novi studio: Večeras Dnevnik Nove TV u 19 sati
Pročitajte i ovo Marija Miholjek i Saša Kopljar NOVI IZAZOVI VIDEO/FOTO Dnevnik Nove TV posljednji put u starom izdanju: Od danas novi studio i novi termin od 19 sati!

Najjača i najgledanija informativna emisija u zemlji - Dnevnik Nove TV, s voditeljskim i reporterskim licima kojima gledatelji vjeruju počela je od emitiranje u 19 sati što je 15 minuta ranije nego dosad.

Novi Dnevnik Nove TV krenuo je iz potpuno novog televizijskog studija, najmodernijeg u zemlji. 

Od nedjelje, 2. listopada Dnevnik Nove TV možete pratiti od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene