PR
PR Foto: PR

Savitljivi dodatak produžava bilo koju vrstu slavine za 20 cm, pa s njim svaki izvor vode postaje lako pristupačan.


Ako i vi svakodnevno kuhate za svoju obitelj, već ste iskusili bolove nakon ispiranja glomaznih lonaca koje je potrebno temeljito izribati, i to samo zbog fiksirane slavine koja vas tjera da predugo stojite u neprirodnom položaju te stoga opterećujete leđne mišiće.

Da bi se olakšali poslovi za koje je potrebna tekuća voda, koriste se različiti dodaci za slavine - ali jedan od njih pokazao se kao najučinkovitiji. Riječ je o produžetku Tubbix koji ima više prednosti:

- ne morate se saginjati prilikom pranja
- možete ga saviti pod kutom koji vam odgovara
- postavit ćete ga za samo nekoliko minuta
- jačim potiskom štedi vodu
- uz njega završavate čišćenje dvostruko brže

Uz produžetak za slavinu Tubbix smanjite račune za vodu

Produljite bilo koju vrstu slavine

Nijedna slavina u kući nije postavljena na istu visinu. Osim toga, zbog različitih dimenzija kuhinjskih i kupaonskih elemenata, nikad nam nisu nadohvat ruke, a djeca im uopće ne mogu pristupiti.

PR PR Foto: PR

Savitljivi dodatak produžava bilo koju vrstu slavine za 20 cm, pa s njim svaki izvor vode postaje lako pristupačan. Tubbix je nastavak koji se može postaviti na bilo koju vrstu slavine – u kuhinji, kupaoni, dvorištu, garaži i pomoćnim objektima.

Tek kada postavite dodatak na slavinu, razumjet ćete koliko ste se prije toga mučili da operete i najmanju količinu prljavog suđa.

Podesite ga pod bilo kojim kutom

Svaki put kada peremo ruke ili zube, sapunica se zadržava na keramičkim površinama pa iza sebe ostavlja ružne naslage i mrlje, a često i plijesan. Male fiksirane slavine u kupaoni otežavaju ispiranje umivaonika, koji koristimo nebrojeno puta tijekom dana.

Zahvaljujući fleksibilnom dizajnu i čvrstoj plastici, produžnu cijev možete saviti pod bilo kojim kutom i usmjeriti prema najteže dostupnim dijelovima umivaonika. Snagom pritiska voda će saprati sve ostatke sapuna, umjesto da ih brišete spužvicama na kojima žive milijuni bakterija, i time iznova prljate ruke.

Postavite ga sami za 5 minuta

Prednost Tubbixa jest ta što sve nedostupne izvore vode u samo 5 minuta pretvara u pristupačnu slavinu. Tubbix ćete postaviti bez pomoći vodoinstalatera i dodatnog alata budući da dolazi s navojem za dovod vode.

Kada ga želite očistiti, jednostavno ga skinite sa slavine, a zatim ponovo postavite bez imalo muke. Higijena u vašem životnom prostoru od sada će uvijek biti na najvišoj razini.

Smanjite račun za vodu

Slavine koje prskaju vodu na sve strane po sudoperu uzrokuju pritajeno rasipanje mjesečnog budžeta. Iako se čini da je riječ o zanemarivim količinama, začudili biste se koliko vode doslovno prosipamo, stvarajući nevidljive troškove.

Mrežica i crijevo Tubbix produžne cijevi za slavinu konstruirani su tako da stvaraju jači mlaz s manje tekućine, i to bez prskanja. Tako ćete trošiti puno manje vode nego ranije, a sve će biti očišćeno daleko temeljitije.

Svako pranje završite dvostruko brže

Kad dođe vrijeme za kupanje kućnog ljubimca, nećete se više mučiti s dugotrajnim ispiranjem sapunice iz gustih slojeva krzna. Pojednostavite ovu rutinu korištenjem produžne cijevi.

Možete je postaviti na slavinu u dvorištu ili kupaoni, te direktnim mlazom dvostruko brže isprati nestrpljivog čupavca – bit će vam itekako zahvalan za to.

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta – samo na Dokishop stranici pronađite Tubbix – Produžna cijev za slavinu i ostvarite nevjerojatne popuste!

Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti i novac će vam biti vraćen.

NAPOMENA: Popust na ovu produžnu cijev za slavinu je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada Tubbix – produžne cijevi za slavine.

Zaboravite na bolove u leđima zbog nedostupnih slavina.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju