Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nacionalno vijeće učenika Republike Hrvatske (NVURH) na sjednici je raspravljalo i o Kodeksu ponašanja učenika te UN-ovim milenijskim ciljevima razvoja.


Na sjednici NVURH-a, održanoj u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, bilo je riječi i o dosadašnjem radu Vijeća kojemu je to drugu saziv.

Vezani članci Slika nije dostupna Jovanović: Salapić kao partijski vojnik minira sjednicu Slika nije dostupna 'Ne smijemo se više zaduživati i trebamo strategiju'

Zaključeno je da će se nastaviti intenzivna suradnja sa sindikatima u odgojno-obrazovnom sustavu na izradbi Kodeksa ponašanja učenika i nastavnika, čija će primjena, kad bude potpisan, biti obvezna za sve nastavnike i učenike.

Predsjednik Vijeća Davor Nikolić izvijestio je članove o svom
sudjelovanju na UN-ovom globalnom sastanku na vrhu mladih vođa, održanom krajem prošle godine u sjedištu OUN-a u New Yorku te o svom imenovanju za mladoga glasnogovornika UN-ovih milenijskih ciljeva razvoja u Republici Hrvatskoj.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju