Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Zaštitite se

UPOZORENJE POLICIJE Provjerite na kojim je lokacijama ovih dana više krađa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je izdala upozorenje uoči blagdana Svih Svetih.

Već ovaj tjedan mnogi obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih. A uoči blagdana Svih Svetih policija je izdala i upozorenje. Ističu da se krade po grobovima, iz džepova u gužvama, u javnom prijevozu do groblja, provaljuje se u automobile.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

U nastavku pročitajte upozorenje policije:

'Zaštitite se od džepnih krađa, i provala u automobile i domove.

Policijski službenici će preventivno djelovati u cilju zaštite osobne sigurnosti građana i njihove imovine, te sprečavanja narušavanja javnog reda i mira i kaznenih djela, posebice teških krađa provaljivanjem u osobna vozila.

OZBILJNO UPOZORENJE POLICIJE Ne nasjedajte na pozive o provjeri zlata i novca!

Proteklih godina je u ove dane zabilježen povećan broj provala i krađa iz osobnih automobila parkiranih u blizini groblja, pa savjetujemo građane da ne ostavljaju svoje osobne stvari, poput torbica, novčanika, mobitela i sl. u automobilima. Stvari uvijek ponesite sa sobom, a ukoliko ih ostavljate u automobilima, stavite ih na mjesta na kojima nisu uočljive. Također, velik dio građana će za odlazak na groblja koristiti javni gradski prijevoz, pa upozoravamo i na džepne krađe prilikom vožnje javnim gradskim prijevozom. Ukoliko, pak, odlazite na put, poduzmite najjednostavnije samozaštitne mjere, poput zatvaranja vrata balkona i prozora.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene