Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Solidarnost na djelu

United Grupa pomaže zemljama u regiji s tri milijuna dolara, od čega je Hrvatskoj namijenjeno 500.000

United Grupa, koja posluje u sedam zemalja regije, u duhu solidarnosti zbog borbe s virusom COVID 19, donirat će medicinsku opremu i novac u ukupnoj vrijednosti od 3 milijuna dolara.

Za Hrvatsku je naručeno 5.600 najkvalitetnijih kompleta testova za virus, 7 mehaničkih ventilatora (kirurških respiratora), 150.000 maski, 280 toplomjera i 4.000 zaštitnih naočala u vrijednosti od 500.000 dolara. Cjelokupna medicinska oprema naručena je i plaćena već 15. ožujka, a na organizaciji isporuke koja počinje ovaj tjedan United Grupa radila je s vladama u regiji.

Pročitajte i ovo Građani Španjolske s maskama - 3 Prvi koraci Jedna europska država bori se sa sve više zaraženih, na sastanku će biti odlučeno o obaveznom nošenju maski: ''Zaštita je nužna'' Lijekovi, ilustracija samo u prvom valu pandemije Kontroverzni lijek za malariju kojeg je protiv COVID-a koristio i Trump vjerojatno uzrokovao više od 17.000 smrti

U danima u kojima je svima potrebno hrabrost i podrška, United Grupa želi olakšati zdravstvenim djelatnicima obavljanje njihovog posla, a građanima omogućiti dodatnu sigurnost kako bismo svi zajedno što prije prebrodili jednu od najvećih svjetskih zdravstvenih kriza.

U okviru United Grupe u Hrvatskoj posluju Tele2 Hrvatska, United Media s televizijskim kanalima Nova, Doma, N1, Sport Klub, Fight Ch, Grand, Pikaboo, Vavoom, Mini, Lov i ribolov te IDJ.

Uslijed epidemije zbog koje građani moraju ostati kod kuće, United Grupa već je otključala TV kanale na svojim platformama u cijeloj regiji za koje je ishodila dozvole, uvjerena da je bitno da svi budemo solidarni te da je svaka podrška građanima u cijeloj regiji važna.

United Grupa vodeći je pružatelj telekomunikacijskih i medijskih usluga u Jugoistočnoj Europi. Kao dio vodeće međunarodne investicijske grupe BC Partners posluje u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji i Bugarskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene