Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznati počinitelji

Uništili 11 stabala smreke, javora i zelene duglazije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati počnitelj uništio je 11 stabala smreke, javora i zelene duglazije u malome, glavnom parku u Voćinu tako što je, kako je utvrdila slatinska policija, kidao i zarezivao stabla, a zatim palio smolu.

Uništavanjem stabala voćinskoj općini počinjena je šteta oko 100.000 kuna, izvijestila je virovitičko-podravska Policijska uprava. Slatinska policija očevid je obavila danas, a šteta je, kako je utvrđeno, počinjena od 9. srpnja prošle godine do 9. srpnja ove godine. Policija intenzivno traga za počiniteljima toga kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Prezentacija u suho - 1 stisni play Netko ih sabotira? Ministar Erlić i problemi s prezentacijom: "Ovaj gornji vozi, a ovaj ne vozi" Slika nije dostupna Sječa šume Stablo palo Siščaninu na glavu i na mjestu ga usmrtilo

Počinitelj, ili više njih, oštetio je i putokaz koji označava voćinsku poučnu stazu, a u dvorištu Dječjeg vrtića 'Jelenko' iskidao je letve s drvene ograde. Slijedi posebno izvješće Općinskome državnom odvjetništvu u Slatini, kaže se u priopćenju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene