Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladić bi, ako bude osuđen, mogao dobiti kaznu zatvora u trajanju do deset godina.


Protiv 19-godišnjeg mladića iz Zagreba, čija je odbačena petarda 7. travnja uzrokovala smrt mješanke Bebe na Vrbiku, podignuta je kaznena prijava za kazneno djelo mučenje i ubijanje životinja Općinskom i državnom odvjetništvu u Zagrebu.

>>Psu ekplodirala petarda u ustima, morali su ga uspavati

Sedmogodišnja mješanka njemačkog ovčara i rotvajlera Beba eutanazirana je u svome dvorištu na Vrbiku nakon što joj je petarda raznijela donju čeljust, polovicu jezika, njušku i izbila jedno oko.

Vezani članci Hrvanje s aligatorom Umirovljenik se hrvao s aligatorom kako bi spasio štenca starog tri mjeseca, a sve je snimljeno kamerom Koronavirus u školi, ilustracija Srezali joj tri plaće jer nije spriječila dvojicu učenika da si daju pet: "Opomenula sam ih, ali je baš tad naišla ravnateljica""

Njena vlasnica Željka Brajdić posvjedočila je da je Beba zagrizla petardu te nakon toga cviljela, plakala, hodala po dvorištu, brisala si njuškicu sve dok nije došao veterinar.Mladić bi, ako bude osuđen, mogao dobiti kaznu zatvora u trajanju do 10 godina. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook