Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Otpor sustavu''

Održan još jedan prosvjed potaknut slučajem Filipa Zavadlava: ''Tražimo da sustav bude jednak za sve građane''

Čovjek s megafonom na prosvjedu
Čovjek s megafonom na prosvjedu DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Prosvjednici na Tomislavcu Prosvjednici na Tomislavcu Foto: DNEVNIK.hr Čovjek s megafonom na prosvjedu Čovjek s megafonom na prosvjedu Foto: DNEVNIK.hr Filip Zavadlav Filip Zavadlav Foto: DNEVNIK.hr Sugovornica Mirela Sugovornica Mirela Foto: DNEVNIK.hr +0 Transparenti na prosvjedu Galerija 1/5 >>
U Zagrebu je održan prosvjed ''Otpor sustavu'' čiji organizatori, potaknuti slučajem Filipa Zavadlava, žele ukazati na probleme u sustavu.

 Nakon onoga u Splitu, prosvjed naziva ''Otpor sustavu'' održan je u subotu i u Zagrebu Trgu kralja Tomislava.

Pročitajte i ovo Filip Zavadlav nastavak suđenja VIDEO Incident na sudu: Zavadlav prekidao sutkinju i prigovarao joj pa ga je izbacila iz sudnice Reakcija Filipa Zavadlava na snimku poruke koju je poslao djevojci Nastavljeno suđenje VIDEO/FOTO ''Marija, neće ovo biti dobro!'': Na suđenju Zavadlavu puštena snimka koju je poslao djevojci uoči ubojstva, pogledajte njegovu reakciju

Organizatori, koji su potaknuti slučajem Filipa Zavadlava, žele ukazati na tromost sustava. Najavili su i da pripremaju još jedan prosvjed – ovog puta u Vukovaru.

"Jednostavno tražimo promjenu sustava, sustav Centra, sustav suda, državnog odvjetnika. Da sustav bude ravnopravan prema svim građanima Republike Hrvatske", poručila je Mirela Zanor, jedna od organizatorica prosvjeda ''Otpor sustavu''.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene