Obavijesti Video Pretražite Navigacija
promet opet uspostavljen

Požar u tunelu na A1: Automobil potpuno izgorio u buktinji, crni dim sukljao iz tunelske cijevi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog požara na automobilu u tunelu Bristovac na autocesti A1 taj je tunel bio zatvoren za promet. Vatra je na vozilu izbila zbog tehničkog kvara.

U subotu oko 10 sati došlo je do zastoja na autocesti A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica jer je zbog požara automobila bio zatvoren tunel Bristovac u smjeru sjevera.

Pročitajte i ovo U zagrebačkoj Ulici grada Vukovara se zapalilo automobil - 2 Vatrogasci ugasili požar VIDEO/FOTO Dramatične scene u Zagrebu: Na križanju u potpunosti izgorio automobil U požaru na obiteljskoj kući u Draganićima poginula je jedna osoba Identitet zasad nepoznat Tragedija kod Zagreba: Nakon požara u obiteljskoj kući pronađeno tijelo

Iz PU zadarske su nam rekli da se zapalilo vozilo karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 56-godišnja vozačica. Očevid je pokazao da je vatra na automobilu izbila zbog tehničkog kvara, a vozačica je tijekom vožnje primijetila da nešto s vozilom nije u redu.

Na automobilu je nastala velika šteta, a kako neslužbeno doznajemo gotovo cijelo vozilo je izgorilo. Na snimkama koje nam je poslao čitatelj vidi se da je iz tunela sukljao gusti crni dim.

Tunel Bristovac bio je zatvoren za promet od 10 do 11 sati, a sada se odvija bez poteškoća, poručili su iz PU zadarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene