Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli mu i drogu

Zbog pokušaja iznude uhićen Jerko Malvasija, čovjek koji je izbjegao napad Filipa Zavadlava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Splitu je zbog pokušaja iznude uhićen 34-godišnji muškarac. Kod njega je policija pronašla i nekoliko grama marihuane.

Splitska policija izvijestila je da je uhićen 34-godišnji muškarac zbog sumnje da je više puta telefonski prijetio 63-godišnjaku. Od njega je tražio novac zbog navodnog duga člana njegove obitelji.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna

Osim toga, policija je pretragom stana osumnjičenog 34-godišnjaka pronašla i oduzela 7,7 grama marihuane. Također, muškarca sumnjiče i da je 19. veljače ukrao Golf u Splitu.

''Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela predan je policijskom pritvorskom nadzorniku te je zbog zlouporabe droge podnesen optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu'', priopćila je policija.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, uhićeni je muškarac Jerko Malvasija, koji je javnosti postao poznat nakon krvavog pohoda Filipa Zavadlava. Zavadlav je u Splitu sredinom siječnja ubio troje ljudi, a jedna od meta bio je i Malvasija, no ubojica ga nije pronašao na adresi. Malvasija je sada uhićen zbog pokušaja iznude oca Ivana Giljanovića, osuđenog za ubojstvo, piše Slobodna Dalmacija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene