Radnici Zagrebačkih cesta u subotu su otkrili nesvakidašnjeg gosta u kutiji jednog semafora na Jadranskoj aveniji. U kutiju se, naime, uvukla zmija pa su radnici u pomoć morali pozvati djelatnike Zoološkog vrta.

Galerija


U kutiji semafora na Jadranskoj aveniji u Zagrebu radnici Zagrebačkih cesta pronašli su neobičnog podstanara. Naime, u kutiju se uvukla mala smukulja zbog koje su radnici podružnice Zagrebačkog holdinga pozvali u pomoć djelatnike Zoološkog vrta u Zagrebu kako bi zmiju uklonili i maknuli na sigurno.

Vezani članci Čegrtuša ''Osjećali smo se kao taoci u vlastitom domu'': Na pragu ih dočekala čegrtuša i zapriječila im prolaz Piton Šest metara i 100 kilograma čistog straha: Jedva uspjeli obuzdati ogromnog pitona, ali su sve snimili

Djelatnici Zoološkog vrta su uz pomoć radnika Zagrebačkih cesta oprezno prišli kutiji i u njoj pronašli bezopasnu malu smukulju. Prvi čovjek Zoološkog vrta Grada Zagreba Damir Skok rekao nam je da se radi o vrlo korisnoj vrsti zmije. ''One žive svuda oko nas. Obično ih ljude zamijene s riđovkom, pa nastane panika jer imaju sličnu šaru. Korisna je zmijica'', kaže Skok.

Zmija je puštena na sigurno mjesto kako za vozače na prometnoj aveniji tako i za nju.