Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekala je zeleno?

Nesvakidašnji podstanar uvukao se u zagrebački semafor: ''Kvar'' na semaforu otklanjali su i radnici zoološkog vrta

Smukulja u kutiji semafora (Foto: Damir Skok)
Smukulja u kutiji semafora (Foto: Damir Skok) Damir Skok
Aktualno Galerija Smukulja u kutiji semafora (Foto: Damir Skok) Smukulja u kutiji semafora (Foto: Damir Skok) Foto: Damir Skok Smukulja u kutiji semafora (Foto: Damir Skok) Smukulja u kutiji semafora (Foto: Damir Skok) Foto: Damir Skok +0 Smukulja u kutiji semafora (Foto: Damir Skok) Galerija 1/3 >>
Radnici Zagrebačkih cesta u subotu su otkrili nesvakidašnjeg gosta u kutiji jednog semafora na Jadranskoj aveniji. U kutiju se, naime, uvukla zmija pa su radnici u pomoć morali pozvati djelatnike Zoološkog vrta.

U kutiji semafora na Jadranskoj aveniji u Zagrebu radnici Zagrebačkih cesta pronašli su neobičnog podstanara. Naime, u kutiju se uvukla mala smukulja zbog koje su radnici podružnice Zagrebačkog holdinga pozvali u pomoć djelatnike Zoološkog vrta u Zagrebu kako bi zmiju uklonili i maknuli na sigurno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mještani nestrpljivi Započeo popravak semafora u Vrgorcu: Nisu radili iz neobičnog razloga Ilustracija Veliki oprez VIDEO Došla u javni WC, podigla dasku na školjci pa se sledila: "To nije neobična pojava"

Djelatnici Zoološkog vrta su uz pomoć radnika Zagrebačkih cesta oprezno prišli kutiji i u njoj pronašli bezopasnu malu smukulju. Prvi čovjek Zoološkog vrta Grada Zagreba Damir Skok rekao nam je da se radi o vrlo korisnoj vrsti zmije. ''One žive svuda oko nas. Obično ih ljude zamijene s riđovkom, pa nastane panika jer imaju sličnu šaru. Korisna je zmijica'', kaže Skok.

Zmija je puštena na sigurno mjesto kako za vozače na prometnoj aveniji tako i za nju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene