Noćas oko 2 i 30 sati u Samoboru, sa stijene se odlomio komad kamena veličine 180 sa 180 cm i udario u obližnju kuću. Kamen je probio zid i ušao u dnevni boravak.


U nesreći nije bilo ozlijeđenih jer su ukućani tada spavali u ostalim osobama.

Vezani članci Incident u emisiji Incident u emisiji uživo: Gola utrčala u studio i bacila kamen na voditeljicu Samobor - 2 Nadomak Zagrebu i okružen zelenilom, ovaj grad san je mnogih, ali ima i problema: "Dovoljno smo mali da bismo bili veliki, ali i dovoljno veliki da bismo bili mali"

Kako kažu ukućani, probudio ih je udarac, a kada su se probudili vidjeli su rupu u dnevnom boravku i veliku stijenu nasred prostora. Na mjesto nesreće došli su i vatrogasi i policija. 

- Kuća je izgrađena na nezgodnom mjestu pod stijenom, ali je sagrađena sa dozvolom. Međutim, zid koji je okrenut prema stijeni uz koju je kuća, širok samo 12 centimetara i izgrađen je od opeke. Vjerujem da bi jači zid od armiranog betona izdržao ovaj udarac, izjavio je Krešo Žužić, grad Samobor.

Dodao je kako će grad pomoći ovoj obitelji u sanaciji. Sličan pak slučaj dogodio se na području Samobora prošle godine, kada se komad stijene odlomio i probio zid kuće u području toaleta.