Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O jednoj mladosti

VIDEO "Fali stolac, a nije od željeza": Beljak u Saboru provocirao HDZ-ovce, Jandroković se odlično snašao

Zastupnik HSS-a Krešo Beljak je u Saboru ostao bez stolca, nakon čega je aludirao da ga je možda netko od HDZ-ovaca ukrao. Predsjednik Sabora, Gordan Jandroković mu je duhovito odgovorio na opće oduševljenje ostalih zastupnika.

Prije nego što je predsjednik Sabora Gordan Jandroković započeo današnju sjednicu, za riječ se javio zastupnik HSS-a Krešo Beljak jer je vidio da nedostaje jedan stolac.

"Imam jednu primjedbu tehničke naravi. Naime, fali jedan stolac, a kako pouzdano znam da stolac nije od željeza, doista ne znam tko ga je ukrao. Fali, doista ga nema, a nije od željeza", rekao je Beljak nakon čega je uslijedio smijeh drugih zastupnika.

Aludirao je na krađu željezne armature s s gradilišta obilaznice kod Turnja u kojoj je uhvaćen zamjenik ravnatelja Županijske uprave za ceste, HDZ-ovac, Stjepan Turković.

Pročitajte i ovo Pretovar u mjestu Vranjic - 1 NEPODNOŠLJIVA BUKA Nema mirnog sna za stanovnike Vranjica: Rasuto željezo u brodove se utovaruje i - noću

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OŠTETIO 28 AUTOMOBILA Čudan hobi 61-godišnjaka: Pola godine odvijačem gulio lak s parkiranih automobila, šteta 73.000 kuna

Jandroković se vrlo brzo snašao pa Beljaku uzvratio: "Pa kud baš vi?". Beljak, koji je u mladosti bio optužen za provaljivanje u automobile, spremno je odgovorio. "Da ima neke dodatne instrumente, onda bih posumnjao sam na sebe, ali kako nemam...", odgovorio je Beljak, za kojeg se u javnosti često provlači teza da je krao autoradija. Sve to je zastupnike prilično zabavilo, a neki su čak i zapljeskali.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene