Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bilo je svega

Pao diler u Rijeci: Kad mu je policija pretražila stan, imala je što vidjeti

Ilustracija
Ilustracija Getty Images
Aktualno Galerija Ilustracija Ilustracija Foto: Getty Images Zaplijenjena droga i oružje - 1 Zaplijenjena droga i oružje - 1 Foto: PU primorsko-goranska Ilustracija Ilustracija Foto: PU primorsko-goranska +0 Zaplijenjena droga i oružje - 2 Galerija 1/4 >>
Policija je u Rijeci srušila dilera, a kad mu je pretražila stan i prostorije kojima se koristi, pronašla je pištolj i bombu.

Policija je u utorak oko 18 sati kod 25-godišnjaka iz Rijeke pronašla 313 grama kanabinoida spice galaxy te 28 grama materije nepoznatog kemijskog sastava.

Muškarca je u to vrijeme na području Potoka u Rijeci u automobilu prevozio 38-godišnjak, koji je prilikom izlaska iz vozila iz ruke bacio vrećicu s manjom količinom kokaina i heroina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Provjerite zalihe HALMED poslao upozorenje: Privremena obustava nekoliko serija lijeka

Obojica muškaraca su uhićena te privedena na kriminalističko istraživanje u okviru kojega je provedena i pretraga doma i prostorija kojima se koristi 25-godišnjak.

"Tijekom pretrage pronađeno je oko pet kilograma zelene biljne materije nepoznatog kemijskog sastava, tekućina za koju se sumnja da je namijenjena tretiranju droge, ali i eksplozivna sredstva: plinski pištolj marke 'issc m22-9' cal 9mm, ručna bomba M-75, 51 komad različitog streljiva te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela“, poručili su iz PU primorsko-goranske.

Pročitajte i ovo Takeshi Ebisawa Pripremali se godinama Japanski mafijaški bos pao u velikoj akciji, njegova smrtonosna pošiljka mogla je promijeniti svijet: "Jezivo je zamisliti posljedice..."

Nakon istraživanja osumnjičeni 25-godišnjak prijavljen je za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama i nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. Osim toga sankcioniran je i u skladu s odredbama Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana te je predan pritvorskom nadzorniku.

Njegov "kolega" također je sankcioniran u skladu sa Zakonom o suzbijanju zlouporaba droga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene