Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve zbog vrtića

MAKLJAŽA NA SJEDNICI Mještani fizički napali HDZ-ove vijećnike, intervenirala policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je jučer na sjednici Općinskog vijeća Ražanca morala intervenirati kako bi razriješila opći metež i makljažu koja je nastala na sjednici na koju su osim vijećnika došli i mještani.

Do fizičkog obračuna nekolicine mještana Ražanca s dvojicom vijećnika Općinskog vijeća došlo je u utorak navečer oko 19 sati, a u policijskom izvještaju stoji kako je došlo do narušavanja javnog reda i mira u prostorijama mjesne knjižnice u Ražancu u kojoj se održavala javna sjednica, piše Zadarski.hr. 

Pri tom su trojica mještana Ražanca od 40, 42 i 44 godine fizički napala dvojicu HDZ-ovih vijećnika od 50 i 58 godina. Policija je trojicu napadača privela u policijsku postaju, obavila s njima razgovor, a utvrđeno je da nisu bili alkoholizirani. Protiv njih će biti podignut optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira, a izrečena im je i sigurnosna mjera zabrane približavanja dvojici koja su napadnuta.

Na sjednici Općinskog vijeća na dnevnom je redu bila i odluka o otvaranju i puštanju u rad dječjeg vrtića koji je izgrađen još prije devet mjeseci. Na sjednicu su stigle i majke s malodobnom djecom. Petorica vijećnika vladajućeg HSP AS digla su ruku za otvaranje vrtića dok su petorica vijećnika HDZ-a te još dvojica HSP AS bila protiv pa je odluka o otvaranju nije prošla.

Nakon toga došlo je masovnog naguravanja, vrijeđanja i gužve zbog čega je stigla i policija koja je utvrdila da su dvojica vijećnika i fizički napadnuta, piše Zadarski.hr.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene