Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na radu

Drama u Puli: Radnika udarila struja na trafostanici, drugi od šoka doživio infarkt

Aktualno Galerija Trafostanica u Puli - 4 Trafostanica u Puli - 4 Foto: DNEVNIK.hr Trafostanica u Puli - 3 Trafostanica u Puli - 3 Foto: DNEVNIK.hr Trafostanica u Puli - 2 Trafostanica u Puli - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Trafostanica u Puli - 1 Galerija 1/4 >>
Ozbiljne opekline zadobio je muškarac srednje dobi u nesreći na radu na trafostanici, koja se u srijedu ujutro dogodila u Puli te je helikopterom Hitne medicinske pomoći prevezen u riječku bolnicu, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Prema podacima policije, nesreća se dogodila u 9:30 na području Gregovice u Puli.

55-godišnji muškarac stradao je prilikom rada na tamošnjoj trafostanici uslijed doticaja sa strujom visokog napona. Riječ je o radniku jedne kooperantske tvrtke iz Zagreba. 

Pročitajte i ovo Doktor drži bebu pronađenu u košu za smeće KB Sveti duh Ovo je beba pronađena u smeću: "Zovemo ga Ivan, a evo kako je dobio ime"

Pročitajte i ovo Stjepo Bartulica Nevolje na vidiku? Bartulica poručio Plenkoviću: "Čuo sam što je Anušić rekao. Dečki se moraju dogovoriti"

Stradali muškarac koji je zadobio ozbiljne opekline po tijelu helikopterom Hitne medicinske pomoći prevezen u riječku bolnicu, a zbog nesreće bila je isključena struja te je veliki dio Pule kraće vrijeme bio bez struje.

Hitna pomoć pomagala je i drugom radniku, koji je doživio srčani zastoj, prema prvim informacijama zbog šoka te je na mjestu događaja oživljavan i prebačen na hitni prijem.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene