Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen napadač

Poznati detalji tučnjave u Rijeci: Napadnuti strani radnici, jedan prevezen u bolnicu

Policija u Rijeci
Policija u Rijeci Foto: Damir Skomrlj/Cropix
Policija provodi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti vezano za događaj od 14. svibnja na području Kantride u Rijeci. Do intervencije je došlo nakon dojave o tučnjavi oko 20:50.

Poznati su detalji tučnjave koja se u utorak navečer dogodila u Rijeci. Policija je izvijestila kako su na području Kantride zatekli nekoliko stranih državljana, među kojima je jedan bio ozlijeđen. Prevezen je u KBC Rijeka radi pružanja liječničke pomoći, a prema prvim informacijama vjerojatno se radi o lakšoj ozljedi.

Pročitajte i ovo Njemački političar Björn Höcke Ekstremna desnica Paprena kazna za političara: Na skupu uzviknuo zabranjeni slogan, skupo ga je koštalo

Za sve strane državljane utvrđeno je da imaju uredno reguliran status u Republici Hrvatskoj, dozvolu za boravak i za rad.

Pročitajte i ovo U Marini Medulin požar zahvatio velik broj brodica - 20 Izgorjele 22 brodice VELIKA FOTOGALERIJA Detalji pakla u marini: "Policija je izuzela nadzorne kamere i izbor se suzio"

Pročitajte i ovo Policija Banja Luka Policija na nogama Filmska pljačka u susjedstvu: Podignuti helikopteri i dronovi, razbojnici ukrali milijun eura i nestali

Policija je pronašla i hrvatskog državljanina koji je lakše ozlijeđen, a koji se dovodi u vezu s ozljeđivanjem spomenutog muškarca, navodi se.

Kriminalističko istraživanje nastavlja se kako bi se rasvijetlile sve okolnosti ovog događaja, uključujući i navode o tučnjavi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene