Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nema ozlijeđenih

Prometna nesreća u Slavoniji: Prevrnuo se kamion pun zemlje

Aktualno Galerija Prevrnuti kamion - 4 Prevrnuti kamion - 4 Foto: Vijesti u 17 Prevrnuti kamion - 3 Prevrnuti kamion - 3 Foto: Vijesti u 17 Prevrnuti kamion - 2 Prevrnuti kamion - 2 Foto: Vijesti u 17 +0 Prevrnuti kamion - 1 Galerija 1/4 >>
Dogodila se prometna nesreća u Velikim Zdencima uslijed koje se kamion pun zemlje prevrnuo. Nema ozlijeđenih, ali je taj dio državne ceste zatvoren za promet.

U prometnoj nesreći u Velikim Zdencima teretni kamion pun zemlje se prevrnuo preko oba vozna traka. Zbog toga je ovaj dio državne ceste zatvoren. U nesreći nema ozlijeđenih, a više detalja utvrdit će se policijskim očevidom. Evo što je o nesreći rekao vozač kamiona.

Pročitajte i ovo Ilustracija prisilno slijetanje VIDEO Drama na nebu: Boeing je odjednom počeo gorjeti, plamen je sukljao iz motora

"Matinske rijeke odakle smo tovarili, tu mi je negdje crni kamion naletio i otišao mi tu skroz u traku. Sklonio sam se da se ne sudarimo, uhvatio sam bankinu počelo me okretati i završilo se kako se završilo eto", rekao je vozač. 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene