Obavijesti Video Pretražite Navigacija
voze bijeli auto

Roditelji, oprez! Dvojica muškaraca u zagrebačkom parku danima snimaju djecu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U zagrebačkoj četvrti Gajnice viđena su dvojica muškaraca kako snimaju djecu u parku istovremeno im mašući. Očevici tvrde da to nije prvi put.

Na društvenim je mrežama u nedjelju osvanula objava u kojoj se upozorava na to da dva muškarca u parku u zagrebačkoj četvrti Gajnice mobitelima snimaju djecu te da im mašu dok ih snimaju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RADNICI SU NA TERENU VIDEO/FOTO "Opet plivamo": Zagrebačka ulica bila potopljena u lipnju, a sad opet gledaju neugodne prizore Slika nije dostupna rješenje za gužve Preko zebre pa uz brdo? U Zagrebu osvanuo neobičan pješački prijelaz: "Treba staviti uputstvo za korištenje"

"Policija je pozvana, legitimirani su, ali ništa ne mogu napraviti s obzirom na to da na mobitelima nemaju ništa, samo zapise o videopozivima koji traju preko sat vremena". Navodi se da muškarci žive blizinu parka.

Iz PU zagrebačke su nam kazali da su jučer zaprimili dojavu, ali da nisu utvrđeni nikakvi elementi prekršaja i kaznenog djela.

Jedan od očevidaca napisao je da se tu konkretno radi o osobi koja je već nekoliko puta opomenuta, a da na pitanje zašto to uporno radi odgovara da mu nedostaju djeca i obitelj, iz čega pretpostavlja da je riječ o stranim državljanima.

Javila se i žena koja kaže da muškarci voze neki bijeli auto, ali da s balkona nije uspjela vidjeti ni marku ni registraciju vozila.

Pročitajte i ovo Seks SVE SAZNAO I DEČKO Divlji tulum sa zagrebačkog područja oteo se kontroli: Krišom snimali par tijekom "maženja" i dijelili video. Zapamtit će taj dan do kraja života

Pročitajte i ovo Policija - Ilustracija - 3 Novi slučaj Gnjusno: Norveški državljanin (81) na plaži u Rovinju snimao djecu

Jedna je gospođa rekla da su muškarci pratili djevojčicu do potoka u Gajnicama sve dok nije zvala policiju, nakon čega su otišli, na što se nadovezao muškarac s komentarom da se često mogu vidjeti grupice takvih "likova" po ovoj gradskoj četvrti. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene