Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćni shopping

Trgovine u centru Zagreba otvorene do ponoći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Evo i još jedne dobre vijesti, koja može itekako pomoći vašem kućnom budžetu, uz nadu da će i ostali hrvatski gradovi prihvatiti sljedeći zagrebački primjer. Trgovine u središtu grada večeras će raditi do ponoći, a građane časte dodatnim popustom do 20 posto iza 20 sati.

Danas će prodavačice biti duže na nogama. Kupce će dočekivati sve dok ne otkuca ponoć. U trgovinama tvrde, isplati se. 'dobra je prilika, jer na naš već postojeći popust, imamo još 10 posto', rekla nam je jedna prodavačica. Ovo je i svojevrsni rat s trgovačkim centrima, a pojedini se prodavači vesele ideji.

Pročitajte i ovo Ilustracija 17. ožujka Provjerili smo koje su trgovine otvorene ovu nedjelju HDZ-ov plakat upućen splitskom gradonačelniku Ivici Puljku Rastu tenzije HDZ plakatom sprdao Puljka, ubrzo stigao odgovor: "Nije sramota biti nepismen, sramota je biti drzak i nepismen"

No osim dobrog popusta, u večernjim će satima sve biti lakše jer će i temperatura pasti. Građani su podijeljenog mišljenja, jer dok su neki za tu ideju, drugi tvrde kako to nije u redu za prodavače, koji će raditi znatno duže. Važno je i da gazda plati prekovremene, a prodavači koje smo upitali za to, tvrde kako itekako hoće. Prodavačice, čini se, nikad nisu bile sretnije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene