Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U petak se u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održava tradicionalni koncert u sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja.


U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održat će se tradicionalni koncert u sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja, a sav prihod od kupnje ulaznica, kojih je u prodaji još samo stotinjak, pomaže rad Zaklade Ana Rukavina. Sve je spremno za veličanstven koncert u sjećanje na dvoje divnih ljudi.

'28.3. je inače rođendan Ane Rukavine i ona i Điđi su bili uistinu ljudi koji su voljeli život i strašno su bili veseli i uvijek su gledali su optimizmom u budućnost', rekao je Miljenko Puljić, ravnatelj Zagrebačke filharmonije.

Vezani članci Zaklada Ana Rukavina - 5 Registar Zaklade Ana Rukavina broji 65.000 članova: 126 osoba dobilo je priliku za novi život Slika nije dostupna VAL DOBROTE Estradnjaci, sportaši, političari, informativci - ujedinjeni u zajedničkoj misiji

Dr. House nastupa u Zagrebu!

Upravo je takav i program, koji započinje Bachovim koncertom za dva klavira i orkestar. 'Bit će to zanimljiv kontrast glazbe. Mislim da ćemo svi zajedno uživati', najavio je diorigent Wayne Marshall. Ipak, Marsallu i njegovu kolegi, pijanistu Mladenu Janjaninu, koncert će biti višestruko značajan. Slave 30. obljetnicu njihova klavirskog dvojca.

'Točno prije 30 godina, 1984. godine smo počeli upravo našu karijeru ovdje u Dvorani Lisinski, tako da je i za nas ovo jedna posebna, specijalna prilika i lijepa svečanost', rekao je pijanist Mladen Janjanin.

Svi posjetitelji ovog sjajnog koncerta postaju dijelom jedne divne i velike priče - a to je spašavanje ljudskih života. Svojim djelovanjem Zaklada Ana Rukavina dosad je, nadu u novi život, pružila za čak 39 osoba i njihovih obitelji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook