Obavijesti Video Pretražite Navigacija
je bomba, nije bomba

Medved najavio: "DORH će u narednim danima objaviti cjeloviti nalaz istrage o padu drona"

Tomo Medved, potpredsjednik Vlade, odgovorio je na kritike predsjednika Republike Zorana Milanovića o istrazi o padu drona na Zagreb.

Ministar Tomo Medved rekao je danas novinarima da se rezultatima istrage o padu drona na Zagreb ne manipulira te dodao da DORH koordinira sve aktivnosti u toj istrazi. 

Pročitajte i ovo Dron u Zagrebu ČETVRTI TJEDAN OD PADA Dnevnik Nove TV doznaje: Zatražene su dodatne analize i tumačenja o dronu koji je pao na Zagreb. Ravnatelj SOA-e: "Mislim da će DORH uskoro obavijestiti javnost" Slika nije dostupna KOMENTAR SAŠE VEJNOVIĆA "Ne gledajte gore, a ni dolje!": Potpuni komunikacijski promašaj o padu letjelice na Zagreb

"Očekujem da će DORH u narednim danima izaći sa cjelovitim nalazima provedenih istraga i dalje ne bih kalkulirao", rekao je novinarima Medved, a o detaljima nije htio govoriti. 

Na pitanje je li letjelica nosila bombu, Medved nije precizno odgovorio. "Segmenti koji se tiču same letjelice, eksplozivne tvari koja je bila u njoj, priopćit će DORH. Strpimo se još nekoliko dana, budimo odgovorni oko iznošenja detalja", kaže Medved.

Za ono što je dosad izneseno o padu drona Medved kaže da "nije u kontradikciji s onim što je činjenično", a detalji koji se obrađuju su "na tragu onog što smo već mogli vidjeti".

Veliki dio istražnih radnji još je u postupku, a radi se o specifičnom predmetu koji zahtjeva suradnju s međunarodnim organizacijama, rekao je Medved i pozvao na strpljenje.

Predsjednik Republike Zoran Milanović prozvao je danas Vladu zbog neobjavljivanja rezultata istrage o padu drona. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene