Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tomislav Karamarko uzvraća:

'Za Milanovića je ovo najprljavija kampanja jer je svjestan da će izgubiti izbore!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je jutros izjavu čelnika SDP-a Zorana Milanovića sa sinoćnjeg skupa u Sisku koji je rekao kako je ovo 'najprljavija kampanja do sada'.

Tomislav Karamarko u Pregradi je, sa svojim suradnicima, sudjelovao u svetoj misi. 'S obzirom da je kampanja i da moramo raditi i na blagdan Tijelova onda je u redu da sa svojim ljudima budem na misi', rekao je Karamarko.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković - 2 "Koji bijedni spin" HDZ žestoko uzvratio: "Baćuška Milanović, vrhovni lažljivac, neće otkriti od koga je uzimao novac" Oleg Butković Je li pogodovao bratu? Butković odgovorio Benčić: "Obitelj se ne dira, a pravna stručnjakinja studirala je 18 godina..."

Čelnik HDZ-a komentirao je i izjavu čelnika SDP-a Zorana Milanovića sa sinoćnjeg skupa u Sisku koji je rekao kako je ovo 'najprljavija kampanja do sada'. 'Za Zorana Milanovića je ovo najprljavija kampanja jer je svjestan da će izgubiti izbore. Možda je prljavih stvari i bilo, ali to nije dolazilo od HDZ-a.

Zatražen da komentira najavu da će u HEP-u svi radnici za dan te tvrtke dobiti 3.500 kuna, Karamarko je ironično rekao da se posljednju 1,5 godinu HEP pokazao 'kao tvrtka s uspješnim kadroviranjem'. Ponovio je da se šali kada je to rekao te je dodao da je 'takav potez nemoralan'.

Pad BDP-a za Tomislava Karamarka nije iznenađenje jer, kako kaže, 'ova Vlada vodi lošu gospodarsku politiku'.

Što se tiče informacije da je Građanska inicijativa 'U ime obitelji' prikupila više od 700 tisuća potpisa za referendum, Tomislav karamarko je rekao da 'se nada da će Vlada poslušati bilo naroda'.

Izaslanstvo Hrvatske demokratske zajednice nastavlja kampanju. U Slavonskom Brodu danas će sudjelovati na motivacijskom skupu koji će biti zatvoren za javnost. Kako doznajemo, cilj HDZ-a je motivirati svoje članove da u nedjelju u što većem broju izađu na izbore.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene