Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SADA JE I SLUŽBENO

Tomašević prelomio: Novi predsjednik uprave Zagrebačkog holdinga Ivan Novaković, smijenjeni Vuković i Samodol

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupština Zagrebačkog holdinga na današnjoj je sjednici razriješila članove uprave Nikolu Vukovića i Ante Samodola. Zbog stanja u Zagrebačkom holdingu, zagrebački gradonačelnik Tomašević je za 12:30 sazvao izvanrednu konferenciju za novinare.

Skupština trgovačkog društva Zagrebački holding d.o.o. na sjednici održanoj 4.10.2021. godine donijela je odluku o opozivu članova uprave Nikole Vukovića i Ante Samodola, priopćeno je iz Zagrebačkog Holdinga. 

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Odgovor Ustavnom sudu Tomašević: "Odluka Ustavnog suda je protuustavna" Tomislav Tomašević Nakon izbora Tomašević o Grmoji kao mandataru: "Mi nismo ti koji postavljaju uvjete"

Na istoj sjednici Skupština trgovačkog društva donijela je odluku o promjeni funkcije člana Uprave te je za predsjednika Uprave Društva s 4.10.2021. godine imenovan Ivan Novaković, navedeno je u priopćenju. 

Samodol i Vuković vodili su Zagrebački holding nešto više od 100 dana, a sada ipak odlaze. 

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u kolovozu je imenovao Nikolu Vukovića i Antu Samodola na mjesto predsjednika uprave i člana uprave bez natječaja, zbog čega je protiv Tomaševića i njegovo dvoje zamjenika otvoren postupak pred Povjerenstvom za sukob interesa. 

Zbog stanja u Zagrebačkom holdingu, Tomašević je za 12:30 sazvao izvanrednu konferenciju za novinare. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene