Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog smrti navijača

Tomašević i gradonačelnik Atene poslali zajedničku poruku: "U našim gradovima nema mjesta brutalnom nasilju i krvi"

Gradonačelnik Atene Kostas Bakoyannis i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević
Gradonačelnik Atene Kostas Bakoyannis i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević Foto: AFP / Cropix
Gradonačelnik Atene Kostas Bakoyannis i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević poslali su zajedničku izjavu povodom smrti 29-godišnjeg navijača AEK-a.

Gradonačelnik Atene Kostas Bakoyannis i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević zajedničkim su priopćenjem, poslanim povodom ubojstva 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Kacurisa, poručili da na našim stadionima, u našim gradovima i u našem društvu nema mjesta brutalnom nasilju i krvi.

"Najoštrije osuđujemo ovaj grozan zločin koji je doveo do gubitka jednog mladog života i tužne epizode huliganizma koja je ugrozila živote nevinih građana i djece. Nasilje nema nacionalnost. Njegova jedina domovina je mržnja. Nadamo se da će počinitelji biti što prije pronađeni i kažnjeni kao primjer kako više nikad ne bismo svjedočili ovakvim tragičnim događajima", stoji u zajedničkom priopćenju.

"U ovim trenucima nema pravih riječi. Naša iskrena sućut obitelji žrtve. Atena i Zagreb imaju prijateljske odnose koje smo kao gradonačelnici predani dalje jačati i ta suradnja neće biti narušena nasiljem pojedinaca", dodaje se.

Pročitajte i ovo Grah skuplji od mesa - 3 Inflatorni šok Nekad težačka namirnica danas je skuplja od mesa! Na tržnicama vlada potpuni kaos, sve prate i tajni kupci

Gradonačelnik Tomašević jučer je uputio i pismo gradonačelniku Atene, istaknuvši da je šokiran događajem te je u ime Grada Zagreba izrazio iskrenu sućut svim Atenjanima, a potom je i telefonski kontaktirao gradonačelnika Bakoyannisa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene