Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pobjegao bi da sam ostao'

DRAMATIČNA ISPOVIJEST TAKSISTA u čijem je u autu htio pobjeći razbojnik koji je ustrijelio policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pucnjavi u zagrebačkom Folnegovićevu naselju sinoć je ranjen policajac. Pucao je pljačkaš koji je iz jedne poslovnice igara na sreću odnio nekoliko desetaka tisuća kuna. Pljačkaš je ulovljen, a o potjeri nam je pričao taksist u čijem se automobilu lopov nadao da će naći spas.

S plijenom iz kladionice, pljačkaš je policiji pokušao pobjeći taksijem. Šutke i bez riječi, taksist Zlatko krenuo je prema policijskoj blokadi. Ja krenem prema policiji i stanem naglo, on se tome nije nadao, on je mislio da ću ga odvesti, policajac je ispred mene ispružio ruku vidim pištolj u ruci, ja si mislim gotovo je', ispričao nam je taksist Zlatko.

Pročitajte i ovo Ilustracija tužio organizatore Vidio svoje brojeve i s listićem došao u lutriju po 315 milijuna eura, a onda se šokirao: "Dogodila se pogreška..." Ilustracija Kakav peh (Ne)sretnik dobio 36 milijuna dolara, ali nije preuzeo dobitak na vrijeme

>> Ovako je tekla potjera za pljačkašem koji je ranio policajca u Trnju

Vidjevši da neće uspjeti pobjeći, razbojnik je zapucao na policiju. Unatoč pucnjavi, policajci su ga svladali. 'Ovaj drugi policajac koji ga je zaobišao, uhvati ga za ruku, tu je bilo natezanja i nekako su oni njega izvukli van, počeli su se hrvati da mu otmu pištolj on dalje puca i u tom momentu je pogodio policajca, izgleda da ga je okrznuo', kaže Zlatko.

Iako je taksist Zlatko pomogao u hvatanju zločinca, o slobodnom danu nije razmišljao. Uvjeren je kako bi pljačkaš pobjegao da je on ostao na mjestu. 'Bi, on bi pobjegao sigurno da sam ostao na mjestu, jer on se u biti sakrio kod mene', kaže ovaj taksist.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene