Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Provjerenom

VIDEO Svaki drugi muškarac stariji od 45 ne govori o jednoj stvari: 'Bojim se da bi me zezali!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tek svaki deseti muškarac s ovim problemom traži pomoć.

Svaki drugi muškarac iznad 45 godine pati od erektilne disfunkcije. A prag starosti se sve više snižava. Procjene su da tek svaki deseti muškarac s ovim problemom potraži pomoć. I da stvar bude bolja, svi oni misle da su jedini.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

Zašto? Jer se o tome rijetko govori, najčešće sa porugom i u šali, gotovo nikad javno. To je jedan od vječnih tabua koji su usko povezani s činjenicom da se o seksu govori redovito samo u superlativima!

Uzroci erektilne disfunkcije nisu samo stres i način života, već hormonalni poremećaji te problemi s krvožilnim sustavom.

Zbog ozljede na biciklu imao erekciju punih 5 TJEDANA

Mnogi kako bi si pomogli, posežu za tabletama. Zbog osjećaja sramote naručuju i one vrlo sumnjive preko interneta. Postoje naravno i one koje je moguće dobiti u ljekarni. Za njih liječnici pak tvrde, tablete da, no one su kratkoročno rješenje. Postoji i dugoročno!

Jedan od onih koji su potražili pomoć, progovara i za Provjereno.

Emisiju Provjereno pogledajte večeras u 22:10.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene