Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tek svaki deseti muškarac s ovim problemom traži pomoć.


Svaki drugi muškarac iznad 45 godine pati od erektilne disfunkcije. A prag starosti se sve više snižava. Procjene su da tek svaki deseti muškarac s ovim problemom potraži pomoć. I da stvar bude bolja, svi oni misle da su jedini.

Vezani članci Trudnički trbuh, ilustracija Iskustva žena koje su rodile kod kuće: Kako u Hrvatskoj danas izgleda porod u vlastitom domu i tko je kriv što našim primaljama - nije dopušten dolazak Ivana Paradžiković i Andrija Jarak Andriji Jarku pripala već treća nagrada Zlatni studio za najboljeg TV novinara, Ivana Paradžiković najbolja je TV voditeljica!

Zašto? Jer se o tome rijetko govori, najčešće sa porugom i u šali, gotovo nikad javno. To je jedan od vječnih tabua koji su usko povezani s činjenicom da se o seksu govori redovito samo u superlativima!

Uzroci erektilne disfunkcije nisu samo stres i način života, već hormonalni poremećaji te problemi s krvožilnim sustavom.

Zbog ozljede na biciklu imao erekciju punih 5 TJEDANA

Mnogi kako bi si pomogli, posežu za tabletama. Zbog osjećaja sramote naručuju i one vrlo sumnjive preko interneta. Postoje naravno i one koje je moguće dobiti u ljekarni. Za njih liječnici pak tvrde, tablete da, no one su kratkoročno rješenje. Postoji i dugoročno!

Jedan od onih koji su potražili pomoć, progovara i za Provjereno.

Emisiju Provjereno pogledajte večeras u 22:10.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.