Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Prijapizam

Zbog ozljede na biciklu imao erekciju punih 5 TJEDANA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ozljeda prepona tijekom vožnje na brdskom biciklu mladog je Irca (22) ostavila u neugodnoj situaciji, s erekcijom koja je trajala čak pet tjedana.

Mladić iz Irske (22), pet je tjedana trpio neprekidnu erekciju nakon ozljede na biciklu, prije nego li je skupio hrabrost i javio se liječnicima u bolnicu Tallgat u Dublinu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tko je Nicholas Rossi? Očajni pokušaji da izbjegne suđenje: Muškarac optužen za silovanja lažirao smrt, njegov novi plan je još biziarniji Paul O\'Grady (Foto: privatna arhiva) Zaplivao protiv struje Intervju s Ircem u Hrvatskoj: Paul ima savjet za sve koji se žele odseliti u Irsku

Neimenovani mladić ozlijedio je perineum, odnosno zadobio udarac u tom predjelu, koji dijeli njegove genitalije od stražnjice. Ozljedu je zaradio jer je navedenim dijelom tijela udario u prečku svojeg bicikla te mu je taj dio otekao i pretvorio se u veliku modricu te je sve to rezultiralo i neželjenom dugoročnom erekcijom.

Mike Tyson koristio lažni penis za prolaz na antidoping testu

Liječnici su pokušali njegovo stanje smiriti kompresijom te posebnim oblogama, no to nije pomoglo, prenosi Irish Independent.

Mladić je napokon mogao odahnuti nakon što radiolog napravio zahvat "angiografije penisa i selektivnu srterijsku embolizaciju". Prevedeno na jezik laika, radiolog je blokirao arteriju koja pumpa krv u spolni organ na neintruzivan način.

Stanje koje je proživljavao u medicinskoj terminologiji naziva se prijapizam i objavljeno je u časopisu Irish Medical Journal. "Nakon mjesec dana prijapizam se nije vratio i pacijent je rekao kako ima normalnu erekciju i spolni odnos", piše navedeni časopis.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene