Obavijesti Video Pretražite Navigacija
utvrđuju se okolnosti

Strašna prometna nesreća odnijela jedan život, još četvero putnika u bolnici: Poznato kako je došlo do prevrtanja autobusa

Aktualno Galerija Autobusna nesreća na A1 - 1 Autobusna nesreća na A1 - 1 Foto: DNEVNIK.hr Autobusna nesreća na A1 - 2 Autobusna nesreća na A1 - 2 Foto: DNEVNIK.hr Autobusna nesreća na A1 - 3 Autobusna nesreća na A1 - 3 Foto: DNEVNIK.hr Autobusna nesreća na A1 - 4 Autobusna nesreća na A1 - 4 Foto: DNEVNIK.hr +7 Autobusna nesreća na A1 - 5 Galerija 1/12 >>
Teška nesreća - noćas nešto prije ponoći na auto-cesti A1. U prevrtanju autobusa kod Brinja albanskih registracijskih oznaka smrtno je stradao 41-godišnji državljanin Albanije.

Zbog teške nesreće na autocesti A1 promet je na tom dijelu bio zatvoren u smjeru Zagreba, a autobus je uz pomoć dizalice uklonjen danas prije podneva. Policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti događaja.

"Nesreća se dogodila kada je 58 godišnji državljanin upravljao autobusom albanske nacionalne oznake iz za sada neutvrđenih razloga skenuo desno te se prevrnuo na lijevi bok", rekla je Maja Brozičević, glasnogovornica PU ličko-senjske.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na A1 Jedna osoba poginula Užas na A1: Žena je u kritičnom stanju nakon prevrtanja autobusa, čeka se njegovo uklanjanje, a policija poziva na krajnji oprez

U autobusu je bilo deset osoba. U karlovačku bolnicu oko tri sata ujutro stiglo je pet putnika, koji nisu u životnoj opasnosti. U bolnicu u Ogulinu prevezeno je četvero stradalih. Među njima je i pacijentica starije životne dobi, koja je životno ugrožena, a kod još dvojice putnika ozljede su također teške.

"Zaprimljeno je njih četevero u ranim jutarnjim satima, negdje iza 2 sata ujutro. Kod nas je došlo četvero unesrećnika od toga dvoje muških i troje ženskih. Troje je teško ozlijeđenih, a jedna lakše. Od troje teško ozljeđenih, jedna je u kritičnom stanju", rekao je Davor Vukelja, ravnatelj OB Ogulin.

Pročitajte i ovo Katarina Jusić Mezga, novinarka Nove TV Opasnost na cesti Prevrnuo se još jedan autobus u Lici: Doznajemo najnovije informacije o stanju na cestama

U Karlovačkoj bolnici pacijenti su u boljem zdravstvenom stanju.

"Svi su trenutno van životne opasnosti, opserviraju se na odjelima. Trenutno ne zahtijevaju imedijetno kriruško liječnje. Uglavnom se radi o povredama glave i prsišta. Kod dva pacijenta radi se i o povredi kralježnice", dodao je Darko Delač, zamjenik Pročelnika kirurgije Opće bolnice Karlovac.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene