Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poziv biračima

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara o tome za koga ne glasovati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne zaboravite da je Milanović za svog mandata objeručke prihvatio regionalnu jurisdikciju Srbije, poručuju.

Iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara u srijedu su pozvali birače da na nedjeljnim prijevremenim parlamentarnim izborima ne glasuju za Narodnu koaliciju na čelu s predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem i koaliciju "Za premijera" koju predvodi zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Modernizacija sudova HDZ želi u dvije godine broj neriješenih sudskih predmeta smanjiti ispod 350.000 Slika nije dostupna Bogat izborni program KOJI PROBLEMI MUČE GRAĐANE? 'Jarak u Vašem dvorištu' od sutra u Dnevniku Nove TV

"Ne zaboravite da je Milanović za svog mandata objeručke prihvatio regionalnu jurisdikciju Srbije. Milanovićev SDP i njihovi koalicijski partneri odgovorni su za strahote koje je prošao ne samo Veljko Marić, nego prolaze svi hrvatski dragovoljci i branitelji. Shizofreno je da sada taj isti Milanović osuđuje srpsku jurisdikciju za koju je suodgovoran", istaknuo je predsjednik stožera Tomislav Josić.

Milanu Bandiću, pak, zamjera da je "sve to šutke promatrao, s Titovim bedžom na reveru".

"Ne želimo vam govoriti za koga glasovati, ali vas pozivamo ne glasujte za Milanovićevu Narodnu koaliciju i ne glasujte za Milana Bandića", poručio je Josić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene