Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako to izgleda kad se pređe svaka granica dobrog ukusa dobro zna autor alternativnog 'spota' za pjesmu Elitnih odreda 'Zapali grad'.


Dubrovčani su ovih dana ostali u šoku nakon što je na Youtubeu osvanula neslužbena verzija za spot pjesme 'Zapali grad'. U spotu su korištene snimke razorenog Dubrovnika za vrijeme rata, što je Dubrovčane diglo na noge.

Vezani članci Faisal bin Qassim Al-Thani Carstvo vrijedno gotovo dvije milijarde dolara ovaj šeik počeo je graditi sa samo 16 godina, inače živi daleko od očiju javnosti, ali Dubrovnik obožava! Faisal bin Qassim Al-Thani Dubrovnikom prošetao moćnik koji je izgradio carstvo od 2 milijarde dolara, a 15.000 umjetnina čuva u muzeju

Iako srbijanski pop folk dvojac Elitni odredi ima službeni spot za svoju pjesmu 'Zapali grad', netko je odlučio na sasvim neprimjeren način napraviti 'svoj' spot. Pjesma koja inače poziva na ludu zabavu i dobar provod u gradu, kroz ovaj 'spot' poziva na paljenje jednog drugog grada - Dubrovnika.

Tako stihovi 'Zapali grad, obuci nešto baš kratko, zapali grad, naruči mi nešto kratko, zapali grad, jer život traje nam kratko, zato barem na kratko zapali grad', dobivaju sasvim drugačije značenje kad se u pozadini vrte kadrovi razrušenog Dubrovnika devedesetih godina.

Dubrovnik obilježava 22. obljetnicu agresije

A da autor ovog 'spotića' koji se krije iza korisničkog imena Blokbratebruklin1 ,nije sam u svojim neočetničkim stavovima dokazuju i komentari ispod spota.

Neke od ingenizonim umotvorina su i sljedeće:

'Mi smo ovaj grad podigli, mi ćemo ga i uništiti!'

'Kada ce izaći Sarajevo edition?'

'Da sam ogromna eksplozivna naprava,eksplodirao bih u Dubrovniku...'

'Hahaha.. brate odradi jedan i za ВУКОВАР'

'Zapali grad barem na kratko, zapali grad kao MLADIĆ RATKO'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook