Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sasvim neprimjereno

Snimkama razrušenog Dubrovnika pozivaju da 'zapale grad'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako to izgleda kad se pređe svaka granica dobrog ukusa dobro zna autor alternativnog 'spota' za pjesmu Elitnih odreda 'Zapali grad'.

Dubrovčani su ovih dana ostali u šoku nakon što je na Youtubeu osvanula neslužbena verzija za spot pjesme 'Zapali grad'. U spotu su korištene snimke razorenog Dubrovnika za vrijeme rata, što je Dubrovčane diglo na noge.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Iako srbijanski pop folk dvojac Elitni odredi ima službeni spot za svoju pjesmu 'Zapali grad', netko je odlučio na sasvim neprimjeren način napraviti 'svoj' spot. Pjesma koja inače poziva na ludu zabavu i dobar provod u gradu, kroz ovaj 'spot' poziva na paljenje jednog drugog grada - Dubrovnika.

Tako stihovi 'Zapali grad, obuci nešto baš kratko, zapali grad, naruči mi nešto kratko, zapali grad, jer život traje nam kratko, zato barem na kratko zapali grad', dobivaju sasvim drugačije značenje kad se u pozadini vrte kadrovi razrušenog Dubrovnika devedesetih godina.

Dubrovnik obilježava 22. obljetnicu agresije

A da autor ovog 'spotića' koji se krije iza korisničkog imena Blokbratebruklin1 ,nije sam u svojim neočetničkim stavovima dokazuju i komentari ispod spota.

Neke od ingenizonim umotvorina su i sljedeće:

'Mi smo ovaj grad podigli, mi ćemo ga i uništiti!'

'Kada ce izaći Sarajevo edition?'

'Da sam ogromna eksplozivna naprava,eksplodirao bih u Dubrovniku...'

'Hahaha.. brate odradi jedan i za ВУКОВАР'

'Zapali grad barem na kratko, zapali grad kao MLADIĆ RATKO'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene