Ispred Županijskog suda u Zadru održan je skup podrške Stipi Petrini kojeg zbog klevete tuži Maja Šupe, sutkinja koja je oslobodila Tomislava Horvatinčića.

Galerija


Petrinu su pred zgradom suda u kojoj je održano pripremno ročište pljeskom dočekali članovi političke stranke Slobodna Hrvatska

Vezani članci Mario Jurić uživo iz Primoštena razgovara s načelnikom općine Stipom Petrinom (Foto: Dnevik.hr) - 2 Stipe Petrina otkrio koliko zapravo košta jedan liječnički tim: "Nismo htjeli plaćati taj reket" Stipe Petrina (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić) Stipe Petrina ima poseban sistem ulaganja u zdravstvo na razini općine: ''Kujundžić nema dodira s realnošću, a njegove su izjave dno dna''

"Ja samo očekujem da duđenje bude korektno i pošteno i ništa drugo. I da se sudi na temelju Ustava, zakona i utvrđenog činjeničnog stanja i dokaza, a nikako ko što su suci sebi dali za pravo, barem jedan veliki dio sudaca, sudit ćemo po savjesti", kazao je Petrina.

Podsjetimo, Šupe traži 150.000 kuna odštete od načelnika Općine Primošten.

“Tužila me zbog tri članka koji su objavljeni na jednom od profila za koje tvrdi da su moji i zbog izlaganja u Saboru. Od mene traži 150.000 kuna. U prvoj tužbi protiv mene dobila je 50.000 i valjda me počela doživljavati kao bankomat. Sve je to ništavno i bez osnove, mi ćemo bez sumnje dokazati da je gospođa Šupe osoba koja falsificira, intervenira te neistinito unosi u službene sudske zapisnike po svojem nahođenju. Za to postoji bezbroj dokaza”, kazao je Petrina krajem studenog, kad je odgođeno prvo ročište.