Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripremno ročište

Stipe Petrina pljeskom dočekan ispred suda, sutkinja Maja Šupe tuži ga za klevetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred Županijskog suda u Zadru održan je skup podrške Stipi Petrini kojeg zbog klevete tuži Maja Šupe, sutkinja koja je oslobodila Tomislava Horvatinčića.

Petrinu su pred zgradom suda u kojoj je održano pripremno ročište pljeskom dočekali članovi političke stranke Slobodna Hrvatska

Pročitajte i ovo Donald Trump Tužba za klevetu Sudac upozorio Trumpa: ''Mogli biste biti izbačeni'' Blaženka Divjak Nakon tri godine suđenja Divjak oslobođena optužbe za klevetu: "Obijesno parničenje bivšeg rektora Borasa i sadašnjeg Lakušića protiv mene završilo na njihovu sramotu"

"Ja samo očekujem da duđenje bude korektno i pošteno i ništa drugo. I da se sudi na temelju Ustava, zakona i utvrđenog činjeničnog stanja i dokaza, a nikako ko što su suci sebi dali za pravo, barem jedan veliki dio sudaca, sudit ćemo po savjesti", kazao je Petrina.

Podsjetimo, Šupe traži 150.000 kuna odštete od načelnika Općine Primošten.

“Tužila me zbog tri članka koji su objavljeni na jednom od profila za koje tvrdi da su moji i zbog izlaganja u Saboru. Od mene traži 150.000 kuna. U prvoj tužbi protiv mene dobila je 50.000 i valjda me počela doživljavati kao bankomat. Sve je to ništavno i bez osnove, mi ćemo bez sumnje dokazati da je gospođa Šupe osoba koja falsificira, intervenira te neistinito unosi u službene sudske zapisnike po svojem nahođenju. Za to postoji bezbroj dokaza”, kazao je Petrina krajem studenog, kad je odgođeno prvo ročište.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene